Tänk om folk hade varit lika uppfinningsrika då det gällde sin träning…

Ja, de samlas på sin balkonger, på sina trädgårdsplättar och gud vet var. Allt för att de ska få skåla i motljus. Men att komma på att träna på samma plätt? Va?! Näeee vet du vad!  Nu blev det så svårt, så svårt…

Människor behöver sina sammankomster och skulle det innebära att skåla vi i motljus – varsågod! Det bekymrar mig inte det minsta. Det är bristen på fantasi hur man tex skulle kunna göra ett knäböj hemma som bekymrar mig.

Jag tror egentligen inte det är där skon klämmer.
Brist på fantasi alltså.

Jag tror (fan åxå, nu kommer jag få skit)
Jag tror många, vissa omedvetet kanske, använder Corona som en ursäkt för att inte träna.

De kan inte gå till gymmet säger de. Hallå, har de varit där dens senaste tiden? Där är färre människor än någonsin. Det spritas till höger och vänster (oftast)

Vill du inte gå dit – fine. Men då får du vara lite kreativ och sätta ihop något eget! Det finns mängder av filmer och tips på hur man kan göra på balkonen och sina trädgårdsplättar.

Varför inte köra det med grannen om det nu var så viktigt att ni sågs??
Ett knäböj mot en stol behövs det ingen raketforskning för att utföra!

Jodå, jag vet vad jag talar om. Jag jobbar med detta dagligen och har gjort länge. Vissa människor är experter på att hitta ursäkter.

Yes, det är en speciell situation just nu men allt går att lösa. Inte riktigt lika bra men det går. Människan är av naturen lat och att undvika gymmet och då ha en ”godkänd” ursäkt till detta är bara ett skit beteende!!

Den här skiten kommer att ta slut, tro mig. I värsta fall om länge… Kom då inte och gnäll då över en förtappad kropp, värk och ett immunförsvar som faktiskt skulle kunna vara rätt ok om du skötte dig.

Det är inte lätt att göra rätt här.
Men ta ett beslut – välj någon av dessa två grupper
– Den som är och förblir handlingsförlamad, gnäller och tappar allt helt
– Den som gör vad den kan, är flexibel, tränar det den kan, frågar om hjälp om det behövs och kämpar!

Viktigt beslut dessa dagar.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, Mental tränare och en föreläsare som hoppar & springer, drar och lyfter, ibland i gymmet ibland ute. Spritar, spritar och håller avstånd så gott det går.

Kommentarsfunktionen är avstängd.