Sluta mäta dig med andra – Jämför och lär!!

Om du inte är 100% säker på att ni har samma genitik, samma förutsättningar, samma arbetstider, samma familjeförhållande, samma skador, samma målsättning, samma tillgång till träningstider, gym, utbildning och… Ja, ni fattar va?

Jag hör så ofta, ser så ofta att människor blir besvikna över det resultat de faktiskt uppnår. Npgon det sett har varit bättre. De jämför sig, nej fel, de mäter sig med någon. Att det sen är någon, kanske 15 år yngre som har obegränsat med tid och en gentik de kan tacka gudarna för lägger de inte så mycket tanke på. Sorgligt…

Jag vill bli bättre på att föreläsa, det är ett av mina mål. Jag har väldigt många förebilder men jag mäter mig inte med dem. Mem jag vill lära av dem!!
De Jobbar inte som Pt. De kanske inte lägger lika mycket tid som jag på träning. Dessutom har de kanske inte fått samma super roliga uppdrag som jag! 2-3 h som friskvårdsinspiratör på Ica varje dag!!
Ja, vi har helt olika förutsättningar. Kan jag lära något av dem? Javisst!! Massor.  Men jag mäter inte. Mäter jag så kan det förminska mig.

För att bli bättre får man betala ett pris,. Man måste jobba hårt som tusan.

Det vill jag! Det kommer att ta av min tid. Det kommer kosta lite kosing men det är det värt! Jag är beredd! Jag ska bli det bästa jag kan bli med mina förutsättningar.

Jag ska snart upp till Göteborg, delta i en talar/föreläsarutbildning för en av mina stora förebilder (mannen på bilden) Lasse Brandmannen Gustavsson!! Wow och Wow igen!!

Att jobba som föreläsare på heltid kräver mer än så. Det är jag inte beredd att betala. Jag vill inte heller.
Jag älskar mitt Pt jobb och hade kommit att sakna mina pt klienter. Jag måste ju finnas där och berätta för dem att de gör ett bra jobb. Att de inte ska mäta sig med Hulken eller Barbie, att det bara är fjantigt. Att de ska lära av dem de ser upp till! Inte mäta…
Jag måste och vill vara på Ica och ”rädda världen” Få alla att förstå att frukt och grönt is da shit! Och att vi faktiskt kan minska matsvinnet – ja, detta är jag bra på att förmedla och detta tycker jag är roligt.

Där tar min tid slut…
Din tid är också värdefull. Boka in det som får dig må bra på lång sikt. Handen på hjärtat, inte är det att ränna ute om nätterna, hoppa över en träning eller mula kanelbullar med någon som bara tar din energi?
Nej, jag tänkte väl det. Därtill mäta dig med någon som lägger 15 h per vecka på träning, som bara äter torsk och keso och sen tycka det är märkligt att inte du når samma resultat?

Ja, ibland blir det tydligare när man ser saker i text…
Du kanske skulle prova skriva ner vad du vill och inte vill för att kunna se det lite klarare?

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, mental tränare som ser att du inte är tillräckligt stark, än…

Kommentarsfunktionen är avstängd.