PT På Riktigt Träningshelg på Isaberg 21-22 april 2018

Välkomna till en hel helg fylld till bredden med träning, föreläsningar god mat och en jäkla massa skratt. PT På Riktigt alltså Lisa Kaptein Kvist och Carolin Helt båda två av rikets mest välutbildade, inspirerande, medelålders och ja, varför inte de roligaste Int Lic Personliga Tränare du kan hänga med en helg mitt ute i skogen.

Det blir boxning, Military -Ruffie, yogong, morgonintervaller i backarna, hinderbana & Isabergs fantastiska höghöjdsbana, Lisas Mentala träning, Carolins Svettfest, cirkelfys, Carolin Intensiv & Lisa Manuell, tja vi har 7-8 olika pass vi tänkte trycka in – MORE IS MORE!! 4 föreläsningar –kost, träning och avlivande av diverse myter i ämnet, mentalträning och kanske lite skitprat. Hur du blir ditt allra bästa och möter sommaren på topp. Vi minns helgen i oktober med glädje och stolthet och är helt övertygade om att vårens träningshelg kommer bli ännu lite bättre. Det är liksom så vi jobbar – bättre och bättre.

Vi inleder på lördagen 10:00 och håller i stort sett igång non-stop till söndag 18:00. Några luckor för egentid ägnar vi oss inte åt, kort sagt – det blir mycket PT På Riktigt för pengen.

Bor gör vi i de populära Ekorren stugorna. Dusch, toalett(så klart), ett mindre kök, TV (vem orkar?) Äter gör vi förstås. Lunch- och middagsbuffé, eftermiddagsmellis på lördagen och frukost- och lunchbuffé och eftermiddagsmellis på söndagen.

 

Del i 2-bäddsstuga: 3195:-

Del i 4 bäddsstuga: 2795:-

Utan boende:    1995:-

 

Årets julklapp om ni frågar oss, både till er själva och någon ni tycker behöver det J

Anmäl er nu på ptpariktigt@gmail.com

Ange-

Namn

Personnummer

Adress

Telefonnummer

Och boendealternativ

Väl Mött!

/Lisa & Carolin, PT På Riktigt

Kommentarsfunktionen är avstängd.