Peppa mig eller håll käften!

Du behöver inte folk som berättar för dig att det inte går. Du behöver inte heller folk runt dig som säger att du ska ta det lugnt och att du duger som du är när det enda du vill är framåt! Men det  du verkligen behöver är någon som berättar sanningen för dig. Att du inte är tillräckligt bra än men att denne tror på dig??

Det tog ett antal år att hitta min egen personliga stil som Pt. Nu tror jag att jag börjar hitta rätt väg, stil (min version) av coach, mental tränare. Detta tack vare min nya förebild – Johannes Hansen, mental föreläsare/rådgivare. Tack grabben!

Många tror att de gör sina nära en tjänst när de gosar, gullar och hjälper hela tiden. Men titta lite på vad som händer där. Hur mycket går din utveckling framåt egentligen? När du då bara blir gullad med.

Visst, visst vi behöver stöd och snällhet. Det är inte vad detta handlar om. Jag menar, tänk om en person, vän eller vem som helst, ja kanske rent utav du själv, vill starta ett projekt. Det skulle kunna vara att äta bätte mat, börja löpträna eller starta ett företag. Då behöver du verkligen någon som peppar! Någon som tror på det du gör men också är väldigt ärlig mot dig då det handlar om feedback.

Sanningen kan va tuff att höra men vet du? Det är tufft därute, vad du än tar dig för. Se till att omge dig med rätt folk för att lyckas!
Säg upp dig från ”fikagänget” De drar bara ner dig i bullträsket, skitsnacket och självömkan.

Be folk som inte peppar dig att dra åt helv…eller hålla käften.

Du har flytta upp en division nu. Du tillhör snart dem som lyckas – omge dig med rätt folk som visar vägen??

Sen kan det också sitta i ditt eget huvud…
Då heter han troligtvis Hans. Han ser till, högljutt, att du absolut inte kan, att du faktiskt ska vara rädd och framförallt avstå från att gå utanför din besvärliga zon. Hans kommer göra allt för att du inte ska våga. Han kommer gör allt för att du inte ska lyckas. Mer om denne Hans nästa lördag…

Häsningar Lisa Kaptein Kvist, som valt att vara lite rakare och lite ärligare för varje dag

Kommentarsfunktionen är avstängd.