När skräcken flåsar dig i nacken!

Vad väljer du eller rättare sagt hur väljer du att hantera en svår situation?  Under en skräckfylld upplevelse i veckan gick jag in i hårddisken (läs min hjärna) och fick fram ett bra redskap.
Om du inte vet utgången eller svaret, välj då det mest positiva av de två. Livet blir mycket enklare då!

Jag ska förklara…
Min älskade dotter Isabell har haft huvudvärk från och till ett par veckor. Vi har kollat det mesta, optiker, sömn, mat mm. Förra veckan fick hon så ont att hon tappade synen på höger öga. Efter samtal med läkaren tyckte han att jag skulle köra in med henne till barnakuten. Sagt och gjort, efter ca 8 h var hon CT rötgad och klar. Och! inga konstigheter, troligtvis någon form av migrän.
Stort tack till den personal på detta sjukhus som fastän de hade upp över öronen att göra tog hand om oss på bästa sätt!
Hur som helst, tänkte inte prata mer sjukdom här utan vad som hände sedan.

Isabella frågar mig, på väg hem i bilen, ifall jag visste om att hon inte hade en tumör.
– nej, det visste jag inte svarade jag.
”du verkade så lugn mamma”
Då berättade jag för henne hur väldigt orolig jag egentligen var men efter att ha dykt in i min mentala verktygslåda, bestämde mig för att om jag inte vet ifall det är illa så väljer jag att tro att det inte är så.
Ni anar inte hur mycket detta hjälpte mig under dessa hemska timmar av väntan! Därav rubriken.

Detta mina vänner är ett väldigt bra tips. Och! Det är träningsbart! Vilket betyder att man kan bli bra på det!
Tänk om ni, från och med nu, kunde hantera svåra situationer bättre?
Tänk om ni då börjar må bättre?
Tänk om detta är första steget till ett hälsaosammare liv? Ni har tex två val vad det gäller träning. Ni brukar kanske tänka, det går aldrig, jag kommer aldrig att orka. Tänk om det inte är så… Tänk om du fixar det!

Det är det som är Pt Kvinnas stora mål. Förmedla, inspirera, lära ut och få er att hitta rätt väg

Lycka till mina vänner
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, oftast med två val… Gissa vilket jag väljer mest?!

Kommentarsfunktionen är avstängd.