Medvetenhet är första steget till förändring

Den dagen du blir medveten om dina svagheter kommer du märka att fler lösningar dyker upp!

Det är nästan skumt med vissa saker som bara händer. Vissa lösningar bara dyker upp när vi behöver dem som mest. Va?! Inte märkt det? Sorry, då är du kanske inte medveten om dina svagheter. Det kan också vara så att du inte redo för någon förändring. Du är kanske i en fas i livet då du bara behöver lugn och ro? Min mening var inte att stressa upp någon men den var definitivt att ge en tankeställare.

Den dagen du blir medveten om dina svagheter skickar du en order, en beställning till hjärnan att något måste göras. Det är då de dyker upp, de där goa lösningarna som kommer att förändra ditt liv.

När jag föreläser så frågar jag om det är viktigt med framgång. Jag står till och med och påstår att framgång är allt. Men jag berättar också att det är upp till dig vad som betyder framgång. Jag kan inte nog poängtera hur viktigt det där sista är! Visst vill du va framgångsrik i att vara förälder, att laga mat eller varför inte knäböj!? Och det du gör ofta blir du framgångsrik i. Fantastiskt va??
Men, tänker du kanske, jag är en gnällig person som oroar mig för det mesta. Ja, tyvärr, då är du väldigt framgångsrik i just det. Du upprepar detta dag ut och kanske dag in.
Dax att bryta ett mönster? Inte vet jag. Det är upp till dig huruvida det är viktigt för dig eller inte. Lätt att ändra eller rätta till om du frågar mig. Det du inte gillar eller som inte funkar – gör tvärtom!
Tänker du ofta negativa tankar – träna dig att, en dag kan vara bra att starta med, vända alla negativa tankar till en positiv. Du kommer blir förvånad hur bra det funkar. Men, som med allt annat – du måste träna. Sen måste du träna och efter det måste du träna lite till. Först då blir du framgångsrik! Då kommer också ditt liv att förändras. För någon artikel sen hade Carolin en variant på detta. Som då funkar för henne och säkert för många andra. Det är det som är grejen – hitta det som funkar för dig. Här på Pt Kvinna kommer vi bombardera dig med sådana tips! Tryck på prenumerera knappen så dimper de ner i din mailbox och du missar inget!

Den dagen du blir medveten om att du kanske ser för negativt på saker och ting, den dagen, just den dagen händer det. Då kommer lösningarna!
Vad är det som inte funkar i ditt liv? Och varför är det så? Det behöver inte betyda att du eller det du gör är den felande länken. Men det kan vara värt att undersöka. Sätt av lite tid och skriv ner vad du vill bli framgångsrik i eller vad du har för mål. Varför missa den fantastiska känslan av att känna sig framgångsrik?
Detta ord har jag, som bekant, i mitt dagliga mantra. Detta gör mig medveten om att jobba framåt. Fram mot mina, ganska höga mål men jag gillar det som händer. Det gör mig lycklig som då är ett annat ord i mitt mantra.

Lycklig av den människa jag blir på vägen när jag jobbar mot och når mina mål…

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, något djup idag men poppar snart till det med ett shoppingbesök med dottern i Köpenhamn

Kommentarsfunktionen är avstängd.