Förberedelse är allt!

Egentligen vet du precis hur du ska göra. Du har ett facit, ett koncept som funkar. Nu ska du bara överföra det i din träning och hur du väljer bättre mat.

Jag skulle inte tro att du snurrar runt helt oorganiserade utan förberedelser inför en resa. Har väldigt svårt att tänka mig att du inte vet var du ska och vad du bör göra för att komma dit. Har än svårare att tänka mig att du inte har koll på vilka prylar som ska ha med. Så ja, nu översätter vi detta i din träning! Din vision, ditt mål, eller det du gärna vill ha är första steget. Håller helt med Carolin Helt som skrev för någon artikel sedan att man inte tvunget måste ha ett mål. Men man måste min själ veta vad man vill!!

Och jag tror inte ni vill dö i förtid, bli överviktiga och vantrivas i era kroppar, eller hur?

Enkelt – jag vill träna och jag vill känna mig stark och frisk.

Då är det lika enkelt att boka in träning som att klicka i boka på resebyråns hemsida. Ni har tittat i kalendern, ni har bestämt er! Precis samma sak.

Nu börjar förberedelserna.

Ta fram träningskläderna, ta er ut i naturen eller till gymmet. Ni hittar säkert vägen. Precis som ni hittar vägen till flygplatsen! En kontinuerlig träning kommer inte av sig själv, den kommer för att du är vet vad som krävs och att du är förberedd!

Då går vi till kosten
Ska du impa på någon med en fin middag yrar du inte runt och försöker laga något av skräpmaten du har hemma. Nej, du skriver säkert en inköpslista, kör till affären, handlar och fixar. Gör nu precis likadant med din kost. Se till att ha bra mat hemma för då är det den du äter! Du har då förberett för en enklare och hälsosammare livsstil. Har du skitmat hemma så ökar risken att du trycker i dig den i tid och otid.

Det behöver inte vara svårare än så Förberedelser är allt! Det vet du, det kan du! Se nu till att får ändan ur vagnen och förbered dig inför ett hälsosammare liv hörs!

Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist, alltid redo och alltid förberedd!

Kommentarsfunktionen är avstängd.