En alldeles FÖR kommersiell Jul? Det bestämmer väl du? Lucka 6

Tjuvlyssnade på någon i gymmet häromdagen. Någon sa – det var så jobbigt nu. Det var så förfärligt, det här med den sååå kommersiella julen. De visste inte hur de skulle få till det. Men! Tänkte jag, det är väl upp till var och en?

Kan tyckas en enkel text som säger sig själv men jag ser hur folk, så här års, får ett stänk panik i blicken. Jag vet att det för vissa är lite tidigt men det har börjat, tro mig!

Det ska köpas, och köpas, och därtill överträffa någons glöggmingel. Det går inte att slå på tv:n idag utan att det ska fixas en lyxigt glöggfest i den finaste servisen. För att inte tala om alla julklappar som ska överträffas!

Märker också att folk börjar boka av och hoppa över träningspass…För de hinner inte träna?!

Men hörni! Är det verkligen vad en skön jul är för er? En massa fix och trix som ni inte riktigt kan stå för. Med en rygg som värker och ett sinne som bara skriker FRID!!

Den frid ni hade fått om ni, som vanligt, tog er löprunda, köpt lagom med julklappar och fixat lagom med pyntet. Ursäkta men – skit ner dig Ernst!

Hur kommersiell er jul blir är upp till er! Våga dra i handbromsen! Ta hjälp, pynta lagom och träna först av allt. Då får ni julstämning så det står härliga till, det kan jag lova!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, ser julen som en fantastisk tid då man kan träna varje dag. Kanske till och med 2 ggr per dag och ändå ha tid över att vara med dem jag älskar!

Kommentarsfunktionen är avstängd.