Du har inte problem. Du ska inte dölja. Du ska lyfta fram!

Idag blir en text som inte hör till vanligheterna att jag skriver. Jag har fått ett nytt favoritprogram på Tv! ”Hjälp, jag har ingenting att ta på mig”

De som jag ser upp till, blir inspirerad  av kommer ofta från sport och träningsvärlden. Men inte denna gång! Denna gång heter hon Carolina Gynning. Glömt vad den andra tjejen heter som är med i programmet men hon kan också verkligen sin sak. Och denna sak är något som jag absolut inte har så bra koll på – kläder! Ni kan säga vad ni vill om Carolina Gynning men den bruden är intelligentare än vad många vet om och tror. För det är det vi gör alldeles för mycket – dömer och tror.
Programmet går ut på att en stackare, typ som jag, som klär sig lite tokigt. Nu ljuger jag lite då jag oftast är väldigt nöjd med vad jag har på mig och hur jag ser ut. Men jag ska också avslöja att dessa inköp har jag fått hjälp med. Har ett par bra ställen som känner mig, mina styrkor och svagheter och förser mig med snygga kläder. Precis som folk kommer till mig som Pt för att få stil på kropp och träning.

Hur som helst, tillbaka till programmet. Det går ut på att någon får hjälp med sin garderob och val av kläder som passar för personen i fråga. Inte då något superhett så att de ser ut som alla andra utan som får denna att trivas med sin kropp och känna sig fin. Igår sa de något som jag fastnade för  ”Du har inga problem. Du ska inte försök dölja utan framhäva de delar av din kropp som du faktiskt gillar”
Och herre jävlar vad snygga de blir!!! Och man ser och känner att det är så. Inget spel för galleriet här inte.
Nu menar jag, under inga omständigheter, att man inte ska träna eller ta tag i de delar (kost tex) som är absolut nödvändigt för att trivas och förändra sin kropp. Jag tycker bara att det är härligt att se att man kan bli så glad och vacker av att förändra sin klädstil.

För att det inte ska bli några otydligheter alls så pratar jag nu inte om att lyssna på latmasken som säger att du inte orkar träna och sen försöka trolla bort ryllsorna med hjälp av kläder.

Någon gång min vän, så står du där utan kläder och då ska du gilla vad du ser. Där ser du resultatet av fakturan du betalade med blod svett och tårar. Det är där och då känner du styrkan av att just du lyckats. Och det är dit hän jag tror vi ska sikta. Att vara stolta över vad vi åstadkommit. Men då måste vi åstadkomma!

Om ett par timmar ses vi, Carolin Helt och jag. Match made in heaven… Som faktiskt ett av våra träningspass heter på vårt Camp i Isaberg till helgen.
Ett Camp som kommer finnas där för dig troligtvis varje höst och varje vår. Håll utkik.
Det är här det händer! Här får redskapen att förändra ditt liv… och ett par goa skratt på köpet!!

Hälsingar Lisa Kaptein Kvist, en del av Ptkvinnas heaven!

Kommentarsfunktionen är avstängd.