Vill inte städa så skita inte ner så förbannat då!

Nej, dagens tex handlar inte om trasor och moppar. Den handlar om ren och skär sanning. En sanning som många behöver höra men inte vill ha. Ja, lite så arbetar jag…

Låter jag disken stå framme och låter jag kläderna ligga på golvet blir det i slutändan jävligt rörigt. Det tar både tid och ork att rätta till. Resan blir lång och tar emot.
Trivs du med att ha det så varsågod. Man får verkligen göra som man vill.

Festar du mycket, firar all världens skitmat, som nu har sina egna ”helgdagar”typ kanelbullens dag mm. Ovanpå det väljer att ligger i timmar på sofflocket och trivs med det så varsågod. Ja, man får verkligen göra som man vill.

Men kom föriiiheelveeete inte till mig och gnäll över muffinsmagar, ryggvärk och en kropp som inte gör vad du ber den om!!

Har du sketat ner den så blir det mycket att städa! Orkar du inte med detta?
Don’t do the crime if you can’t do the time

Näedåh, ge upp ska du inte heller göra.
Du ska ta dig i kragen en gång för alla och storstäda. Det kan ta ett par veckor men sen är det gjort.

Fixa till kosten, för att liksom rensa upp inuti.

Vidare och framöver – Varför inte träna lite varje dag – Näe du det är inte farligt! Tänk på vinsten! Vilken jädra goo känsla detta kommer ge!! Det känns rent och snyggt dagligen.

Sen vore det jävligt korkat att stöka till det på nytt va?
Lägg var sak på sin plats på direkten, läs dagligen i fortsättningen. Diska upp det du just använt och få lite ordning och reda.

I översättning:
Ät mat som gör nytta i din kropp och inte skitar ner.
Använd kraften av denna och rör på dig så får både insidan och utsidan sitt!

Dagligen då!

Näe, har inte tid med er längre. Ska ut och ”spurta” på stranden så det är rent och snyggt tills rugbyn börjar! 3 matcher på TV idag. Hade jag inte rört på mig innan (läs städat runt lite) så hade det blivit bra skitit hos mig kan jag säga. Ryggvärk, en mage som krånglat och allmän oro. Här ska njutas och jag vet precis hur! Oslagbart recept! Från Kaptein kock


Hälsningar Lisa, ”ordning på torpet” Kaptein. Med mopp och morot i högsta hugg

Kommentarsfunktionen är avstängd.