Svart bälte i Mental styrketräning

Ja, jag vet att de flesta av mina artiklar/bloggar handlar om mental träning. Jag erkänner också att jag har nördat ner mig helt i detta.

Men! Jag är också helt övertygad om fler hade satsat på mental styrketräning så hade livet varit både roligare och lättare att leva. För att inte tala om hur mycket bättre det hade gått att komma igång med träning, bli starkare, smidigare eller vad man nu har på önskelistan.

Försök satsa på svart bälte i just Mental styrketräning!

Och hur får man det då? Naturligtvis träning och åter träning. Som jag skrivit innan så är allt träningsbart så därför ska jag idag dela ut en av världens bästa övningar för att bli en så kallad svartbältare! Bestäm en dag då du ska vända alla negativa tankar till en positiv. Gisses vad kul du kommer att ha på kuppen och JA! jag menar alla negativa tankar och händelser också för den delen. Låt oss säga att du bli magsjuk. Kan tyckas svårt att vända denna ganska så osköna känsla till något positivt, eller hur?
Men allt går. Om du tänker på hur lite skräpmat du sätter i dig just under denna magsjuka så kan det bli rätt bra ändå.

Sen har vi det här med vädret…

Men Hallå! Kan du påverka det? Nej, just det, släpp det!! Skulle det ändå dyka upp några negativa tankar om regnet och vädret – försök med detta:

  • du slipper vattna gräsmattan
  • du ser inte hur smutsiga fönster du har
  • det kanske är läge att gå till gymmet och köra ett extra pass?

Jag lovar, med träning kommer du bli en mästare på detta.

Min man är hemma väldigt lite de närmaste dagarna, tråkigt kanske?
Men inte då! Jag får titta på Hem till gården hur mycket jag vill! Träna hur mycket som helst och det är faktiskt mer najsigt när han väl är hemma

Så där ja, välj en dag och börja träna
Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist, svartbältare i Mental styrketräning!

Kommentarsfunktionen är avstängd.