Se hit alla i Nässjö-/Värnamotrakterna- det händer mycket i vår!

Det händer så rasande mycket kul i vår att det helt enkelt förtjänar lite bloggutrymme redan innan det hänt 🙂

Först ut är det Löparskola steg1 som gäller start 31/3 18:30 i Värnamo och 3/4 18:30i Nässjö. Detta är riktat till dig som precis har börjat springa eller som helt enkelt vill utveckla sin löpteknik. Löpskolnings- och styrkeövningar samt smarta individuella träningsupplägg allt för att bli en starkare, snabbare och skadefri löpare. Riktigt kul är det dessutom. 5 tillfällen. 799:- (medlem på e3 599kr).

13 april drar Vässa Formen igång. Världspremiär i Värnamo. Jösses vad jag ser fram emot detta! 10 veckor där det ska vässas å det grövsta. Personligt kost- och träningsprogram för alla deltagare. Mat- och träningsdagbok i 10 veckor alltså och personlig feedback varje vecka. Rackarns vad rödpennan ska glöda! Här är det toppform som ska nås och sorry, då räcker det inte bara med att äta ”varierat” och träna regelbundet-nu petas det i detaljer. Ett gemensamt träningspass varje vecka, onsdagar 18:30. Vi kör utomhus oavsett väder, med egen och andras kroppsvikt. Tuffare? Jajamän! Dessutom skitigare och garanterat riktigt, riktigt roligt. Vi snackar om ni ursäktar språket – hård jävla träning. Nä, inte bli rädd nu. Jag är Personlig Tränare och utbildad i att individanpassa träningen. Allt går att göra lättare och svårare. Träningen blir så hård som individen förtjänar 😉 2990:- (medlem på e3 1990kr)

Löparskola steg 2 avlöser steg1 i Värnamo den 2maj 18:30 och vi snäppar upp det hela och utvecklar löpningen vidare. Löskolning och löpteknik filas det på även här men nu jäklars ska det löpas på! Olika intervallupplägg ska prövas på, terräng och backar ska vi ta oss an. Ser lite extra mycket fram emot det här. Också 🙂

Utbilda dig till Licensierad Personlig Tränare! Det vankas det Grund PT-utbildning även detta är det världspremiär för i Värnamo. I våras höll jag i Trainers Academys Cert. Gyminstruktörsutbildning och har nu levlat upp till Grund PT-utbildare. Alltså det här slår ta mig tusan allt. Att lägga så mycket tid till att läar sig själv saker är ju helt fantastiskt men att lära sig att lära andra att i sin tur lära vidare – det toppar allt. Den 5 maj drar det igång på e3 Träning & Hälsa i Värnamo.

Nedan följer ett utdrag av vad utbildningen innehåller –

Teori

Grundläggande kunskapsteori i anatomi, fysiologi, näringslära, träningslära och Yrke: Personlig Tränare. Kan läsas av alla oavsett tidigare erfarenheter för att bli Licensierad Personlig Tränare.

Grundläggande kunskapsteori
 • Anatomi; skelett och leder, muskelsystemet
 • Fysiologi; muskelfysiologi och träningseffekter
 • Näringslära; näringsämnena, energisystemet
 • Träningslära; träningsupplägg och teorier
 • Yrke: Personlig Tränare; kommunikation och teorier

Praktik

Praktikmodul är praktisk med teoretiska inslag, denna del går inte att läsa via nätet utan den är lärarledd. Blocket avslutas med en praktisk examination.

Praktikmodulen
 • Funktionell anatomi
 • Muskler i rörelse
 • Principer för träningsprogram
 • Introduktion till styrketräning
 • Flexibilitet
 • Kontraindikationer på träning

7 lärarledda och tokmaxade dagar, sjukt mycket hemstudier och så makalöst mycket värt all ansträngning om du är en kunskapstörstande individ och som inte bara vill ta genvägar till en titel…

Steg 2 genomförs på Personal Training School i Stockholm.

Alltså ni fattar vilken vår detta blir!! Makalöst bra helt enkelt!

Antingen anmäler ni ner via bifogade länkar eller så mailar ni mig – carolin.helt@e3.nu för ni är väl på?!

//Carolin Helt, Int Lic PT, Löpcoach och utbildare. Maj Gaaaaad I love it

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.