När rädslan slår till försvinner logiken

Uppfinnare säger ofta ”jag uppfann något jag själv behövt” dagens text är nog en påminnelse till mig själv. Jag och många med mig måste andas och kontrollera rädslan. Få tillbaka logiken som faktiskt är den som tar oss framåt

Pt klienter jag pratar med och coachar just nu fightas ofta med en rädsla. En rädsla som hindrar dem att gå vidare. När jag kommer med, för mig, enkla lösningar så kommer ofta tårarna. Ofta också ett ”såklart, det är ju så jag ska göra”
Eftersom vi där och då befinner oss i ”min hage” så är det klart, enkelt för mig. Jag har ingen rädsla här. Jag ser lösningarna. Det betyder inte att jag är en bättre människa utan bara att jag inte är rädd här. Här är säker och trygg när mark för mig. Vilket faktiskt är en sååå jävla nice känsla!

Kanske har något kommit (rädsla då) i vägen för dig?
Kanske borde du kolla vad det skulle kunna vara?
Kanske borde du bestämma dig för att inte låta detta förstöra för dig?

Mod är en muskel och den går att träna upp!

Ibland hamnar jag i samma sits. Jag har hanterat vår nya värld (läs virusskit) ganska bra tycker jag. Men nu…
Jag jobbar själv med mina mentala redskap och fasen – man ger inte upp! Det händer bara inte!

I dessa lägen använder jag något som alltid hjälper på studs! Något som inte kostar en spänn och som inte tar så mycket tid och något  jag varmt vill rekommendera!
Andas, andas i all sin enkelhet. I ensamhet och djupt. Då ska du få det se att något härligt kommer krypande tillbaka – Logiken!
Logiken som senare kommer hjälpa dig med lösningarna på dina problem.

Så här funkar det!
Andning styr din puls
Din puls styr din känsla
Din känsla styr dina tankar
Dina tankar styr dina handlingar!
DET ÄR HANDLINGARNA VI VILL ÅT!!

Värt att testa?
Lycka till mig vän👊🏻
Hälsningar Lisa Kaptein, en djupandandes Pt, mental Pt och föreläsare i ämnet

Kommentarsfunktionen är avstängd.