Lycklig ni som får en riktig ”skräckhelg”

Om ett par timmar är det dax! Då anländer de. De lyckliga deltagarna på Pt på riktigts träningshelg i Isaberg. Vi har förberett, vi har dukat och vi har planerat. Vi kommer pressa och vi kommer att inspirera! En riktigt skräckhelg med en liten twist så här i Halloween tider, he, he….

10:15 drar vi igång. Lerig military training kombinerat med en rälig ruffie. Ja det är så vi tänkte välkomna deltagarna som verkligen förstått att man ska utmana sig själv för att komma någonstans.

De kommer att få några stillsamma pauser (tillsammans med ca 6 andra träningspass) då Carolin och jag kommer att mata dem med föreläsningar där vi pekar med hela handen.

Vi har nämligen bestämt, och förstått efter alla våra år som Pt:s, att stryka medhårs har inte hjälpt någon! Få sanningen som en käftsmäll samt en stabil vägledning hur du bör göra, ja det är så du når målet.

Låter det hårt? Det är det inte. Det är ren och skär kärlek. Vi är där för er och vill inget hellre än att ni ska lyckas. Därför skriver vi på hemsidan 4 inlägg per vecka och poddar om allt vi tycker ni bör känna till.

Om vi kommer ha fler träningshelger i Isaberg? Oh, ja, håll koll på hemsidan eller fb så får du all info där. Om vi skulle kunna köra något liknande med ert företag? Oh, ja! slå en pling eller skicka ett mail så fixar vi!

Frågan är vad ni som inte hänger med gör? Kommer ni tillbringa helgen och resten av ert liv i den där bekväma zonen? Visst, det är ljuvligt där med massor av doftljus, mysiga soffor och kanelbullar men vart tar det dig?

Personerna, vännerna du har runt dig? Säger de sanningen eller berättar de för dig att du duger som du är och att allt är bra?

Duger gör du alltid! Men är du där du vill vara? Om inte så är det inte en klapp på kinden och en massa mesande du behöver! Du behöver någon som säger som det är! Leder dig rätt och berättar för dig att de tror på dig men att du inte är tillräckligt bra än! Umgås du med dessa? Inte? Fundera då över vem dessa skulle kunna vara.

För min egen räkning ska jag under 2018 hitta någon, en mentor eller liknande som ska granska det jag gör. Mitt mål är att bli bättre på det jag gör och jag kommer göra det som krävs för att nå dit!

Jag behöver mina snälla, uppmuntrande vänner och familj som klappar mig på axeln lite då och då. De ger mig trygghet. Men med trygghet kommer jag inte hela vägen dit jag vill. Jag behöver mod, mer mod och en rejäl spark i röven!

Som sagt, vad behöver du? En Carolin och Lisa helg kanske he, he? Då ses vi till våren för då kör vi igen!


Hälsningar Lisa Kaptein Kvist med ett stort hjärta, beredd att stötta men jag kommer alltid säga som det är!

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.