Lucka nr 23- Visst hinner du träna!

Dan före Dopparedan och det har väl aldrig funnits så lite tid och intresse för träning? Men i och med att ”obstinat” står först i mitt CV så tänkte jag tipsa om bästa värsta träningspasset för den som i alla fall kan uppbringa en liten gnutta vilja och villighet att göra enligt den.

För den som oturligt nog inte lyssnat på senaste avsnittet av PT På Riktigt Podden så kan jag förutom att meddela – Gör det! Även delge er Helts HIT även här och då i skriven form.
Jag har ju en väldans massa bra HITar att förmedla, alltså korta pass, intensiva utav helvete om tempot är rätt, som man liksom kan dra upp ur hatten när man vill bränna av ett pass som får svetten att spruta men man slipper tänka så förtvivlat. Svettfest helt enkelt.

Den här rackarn passar fint för sig själv eller ihop med andra Helt HITar (dessa kommer bli ett stående inslag i kommande poddavsnitt)

15 KBsvingar + 15 Burpees – 10varv. Den förste som gör det på under 14:47 får äran att kränka tant, för det är mitt rekord det. Eller så gör man inte ens ett försök utan matar på efter bästa förmåga. Jag föredrar att ni gör det senare och inte hetsar mig i onödan.

Ett perfekt pass att ta till om tiden eller utrymmet är knapp. Tänker att det kan passa både under julhelgen men även när det så där plötsligt blir sjukt trångt på gymet som det tenderar att bli efter nyår varje år ni vet.

Har ni ingen kettlebell? Skaffa en eller gör som Carina – hon körde med vattendunk på balkongen när hon var på chartersemester häromsistens. Säkerställ att handtaget sitter ordentligt bara…?

Det var sista Minnesluckan för mig för i år det och näst sista av den här adventskalendern. Nu tänkte jag ägna mig åt att fundera på vem som är den värdigaste vinnare av mig själv i år. Jag nås bäst via swish om ni vill påverka resultatet på något sätt. Annars gör ni som ni brukar – Läs. Gilla. Kommentera nåt käckt. Dela.

Heppåer! GODJUUUL!!

//Carolin Helt, Int Lic PT

Kommentarsfunktionen är avstängd.