Lucka nr 19 – ”Jag har ingen energi..” said no one ever again

”Jag har ingen energi till att träna” sa nån. Ja, vart tar all energi vägen egentligen?..Man kan ömka sig en stund över det om man vill, sucka djupt men energi är inget man bara får, det är nåt man skaffar sig brukar jag säga. Många letar både här och där efter den där energin och orken. Jag, jag sänker bara blicken en smula….

Tittar ner på mina lår och ser man på! Där finns den!

Ty i varje kilo underhudsfett har jag ju 7000 kilokalorier. Energi som bara väntar på att användas. Energi jag kan springa typ 10mil på ?

Visst är det fantastiskt! Kroppen ÄR fantastisk! Den gör oss rustade att klara av livet, det behövs inga skumtomtar,  pepparkakor eller en vecka på spa för att få energi. Den finns där, redo att användas.

Jag – ett energipaket! Tja, lite så tänker jag en måndagmorgon i december och det där ömkandet faller liksom lite platt..

Extra häftigt med den där energin..ju mer man förbrukar desto piggare blir man. Winwin!

Underhudsfett = energi och motivation i vintermörkret ?

//Carolin Helt, Int Lic PT och energipaket ?

Kommentarsfunktionen är avstängd.