Lucka nr 18 – Var rädd om dina vänner

När det kör ihop sig oavsett vad det gäller så finns de där. Med en betydelsefull mening, ett skratt eller en tjänst.

Som jag skrev tidigare: ” Pt Kvinna handlar om att må bra” . Vänner och att må bra de hör liksom ihop på många sätt. De kan få dig att göra det där lilla extra på träningen, de kan få dig att fortsätta äta nyttigt.

Du är värd och behöver de vänner som stöttar och peppar dig!

Det du inte behöver är vänner som är avundsjuka och tycker du tränar för mycket, bara äter tradigt och nyttigt. Där handlar det om ren och skär avundsjuka så se till att hålla dessa ”vänner” på avstånd.

Nu när du ändå städar inför jul och nyår, städa lite bland vännerna också.

Var rädd om dem som ger dig nått. Ge dem som betyder något extra tid och uppmärksamhet.

Nu ska jag lämna ortopeden som var fullt av nya ” vänner” som gav mig mycket av allt!

Hem till min älskade vän, min man och min fantastiska dotter.

De ger mig allt!

Runt om mig, på Facebook och överallt har jag sååå fina vänner som stöttar och roar mig när jag behöver det som mest!

Tack alla, vågar inte nämna några namn ( och alla fick inte plats på bilden), ni är så många. Är rädd att jag missar någon.

All er support på sjukhussängen har varit kanon!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist med ny titanhöft och med världens bästa vänner

Kommentarsfunktionen är avstängd.