Lucka 8! Gör du inte ditt jobb och är en kostnad – då får du sparken!

Ja, du får kanske inte va kvar på jobbet om du inte levererar och vet du vad? Det är likadant med dina muskler!

Ungefär när du fyller 30 år börjar förfallet (ja detta är ett mycket muntert inlägg) Förfallet av de muskler din kropp anser inte utför något arbete. De drar energi i onödan och är kostsamma för kroppen så de ”får gå”  Bort med dem bara!

Jag har inte träffat många, ingen faktiskt, som vill ha mindre muskelmassa och känna sig svagare. Till mig kommer de, de runt 40, arga som bin för de tränar ju!! De springer. De springer flera gånger i veckan. Men nu känner de att de gått upp i fettvikt. Hela världen är emot dem?

Ingen styrketräning och ett farligt sittande dagarna i ända. Inget de tänker på just då… Löpning är inte styrketräning! För er som trodde det så är inte heller ett sittandet styrketräning

Alltså! Musklerna aktiveras och levererar inte – kroppen kommer fram till att de inte behövs och att de innebär en onödig kostnad. Resultat – Muskler bort , din förbrukning sänks, din hållning försämras och din kropp håller sakta men säkert på att förtvinas…

Ja – fram med hantlar och vikter nu! Nu ska det levereras! Nu ska det belastas! Nu ska kroppen få tänka om! Nu ska du bli dyr i drift! Nu behöver du inte undra längre.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, oerhört dyr i drift trots mina snart 50 jordsnurr!

Kommentarsfunktionen är avstängd.