Lucka 24. Med en hälsning från Åre och Kanarieöarna presenterar vi härmed vinnarna!!

För era delningar, glada tillrop och för att ni är de fantastiska människor ni är så förtjänar ni verkligen detta fina pris!

Tänk att på självaste julafton få en timme med antingen Carolin eller mig. (Inte tillbringa julafton med oss då) Men i och för sig så förstår jag er som är väldigt glada att ni slipper…

Nilla Olsson – stort grattis!
En gammal vän till mig och en flitigt Pt På Riktigt läsare. En stor inspirationskälla vad det gäller löpning och som alltid får folk på gott humör. Nilla kämpar och sliter med sina fina frutt, frutt steg runt, runt i den Skånska myllan. Se upp! Farten är hög!

Hallå hej! Nu är det jag, Carolin som har ordet.

Marie Engman – Congratulations?Marie har haft siktet inställt på vinst sedan lucka nr 1. Hon har flitigt gillat, kommenterat och delat varenda inlägg. Marie är sedan länge en sån som tränar. Henne hör man aldrig säga ”jag letar efter motivation” för hon är en sån som gört ändå, motiverad eller inte. Hon lever enligt devisen #tränahårthållkäften vecka ut och vecka in, året om. Hon är sannerligen en värdig vinnare till, ja årets bästa vinst, nämligen mig, Carolin. Eller åtminstone 1 timme av mig.

Psst. Marie.. Vi säger 1tim och 5min så visar jag hur du lägger in en schysst profilbild ?

 

Lisa tillbaka här igen. Som slutord hoppas vi att vi ses och hörs efter helgerna. Jag är då full av frisk fjälluft och Carolin fullpumad av D-vitamin.

Go jul och ett riktigt gött, intensivt-tränings och må bra 2018

Hälsningar Lisa & Carolin, era vänner i etern

Kommentarsfunktionen är avstängd.