Lucka 20! Folk behöver inte fler prylar eller märkliga kostråd. Folk behöver en spark i röven!

Mannen på bilden har ingenting med texten att göra men Carolin tyckte inte vi var så ”juliga” Ändrar på det idag samt att jag ryter till lite. Kanske är det vad som behövs i dessa mystider…?

Jag vet inte jag men det pratas till höger och till vänster om artiklar hit och artiklar dit. Förra julen var det farligt att äta clementiner. Det visade sig senare att det gällde ifall man åt ca 2 kg och med skalet på! Väntar med spänning vad jag ska hitta för ”mysko” artikel denna julen.

Man hittar, nu i jultider i handeln, också en massa märkliga apparater som bränner fett utan att man rör på sig! Skitbra egentligen. Om de fungerat det vill säga…

I mitt tycke så ska vi nog försöka begränsa vårt intag av knasiga råd. Vi vill alla må bra. Många av oss har ett mål. Väldigt många vill bli piggare och det gör inget att vi förblir och håller oss friska. Då vet jag precis vad som behövs! En stor och hederlig spark i röven! Ut med er bara! Rör på er! Det är vad som behövs!

När jag träffar nya klienter för första gången så brukar jag fråga vad de specifikt behöver. Väldig många gånger svarar de just – En spark i röven!
Handen på hjärtat – är det kanske vad du också behöver? Trodde nästan det va?
Hitta någon som jagar, håller koll på dig. Be någon fråga om du rört på dig idag. Berätta för folk att du ska röra på dig lite varje dag. Be dem hjälpa dig att hålla det löftet! Lite som att skriva en önskelista. Du får det du vill ha.

Visst är det lättare att ge någon en fin present eller gåva om du vet deras önskelista…?

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist men en ytterst bra högerspark!

Kommentarsfunktionen är avstängd.