Lucka 12! Du blir inte tjock bara för att du är inne på Mcdonalds!!

Du blir heller inte stark bara för att du är inne på gymmet.

Ska erkänna att den grymt roliga rubriken har jag lånat från en lika grym tjej och Pt – Lofsan??

Vi kanske skulle börja bli mer ärliga? Framförallt mot oss själva. Hur mycket äter du egentligen? Har du koll på hur många kcal du dricker…?

Du blir inte tjock för att du går på julfest, du blir tjock på det där extra du stoppar i dig (eller dricker). Att jag nu skriver ”det där extra” är för att vara extra tydlig med att mat behöver vi!! Det är det där extra (läs gärna skräpet) som ställer till det. Alltså sluta skyll på julen!
Samma sak i gymmet. Vet inte hur många gånger jag ser och reagerar på hur besvikna folk blir när det inte händer något med resultatet då de tränar. Prova ta i tänker jag!

Tar du i fattar kroppen att något måste göras.
Ibland får man klienter som tränat en hel del. De hör av sig och behöver hjälp. Men ibland tänker jag – hur ska jag kunna hjälpa dem? De tränar så mycket redan. Men blir lika  förvånad varje gång när man upptäcker hur svaga folk är! Skrämmande!

Näe, go vänner, ta tag i detta nu! Ta i på träningen eller under vedhuggningen hemma. Ät sen mat, mat som gör nytta?? Mat får du muskler av och det är grejer det!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som tar i så det ryker, på min nivå då, och äter sen rikligt med mat och håller käften

Kommentarsfunktionen är avstängd.