Inte direkt träning utan för att funka bättre

Nej, jag blir ingen bättre löpare på detta. Nej, jag bygger inga stora mängder muskler på detta och nej, det handlar inte om tävling & prestation.

”är det inte långtråkigt?” Frågade en i gänget på Paros här nu i Grekland. Jag fick frågan då jag sprang upp och ner i en backe 10 ggr i ett rätt lusigt tempo.
Jo, svarade jag och började fundera…

Där! Just där har vi ett av de stora orsakerna att människor inte rör på sig. De förväntar sig att allt ska va så himla kul. Vi som tränar ser ju så nöjda och glada ut. Ja, efteråt ja…

Det handlar om att förstå och veta hur jag får mitt sinne och kropp till det tillstånd jag vill. Då kan det ta emot. Troligtvis en hel del. Den lille lille mannen i din hjärna. Jag har döpt honom till Hans, kommer med all sin kraft försöka få ner dig i sängen eller solstolen så ofta han kan. Hans är nämligen chef över trygghetszonen.

Frågan är, vill du vara där? Dit dina drömmar går för att dö?

Jag har bestämt mig i alla fall. Under min resa i Grekland ska jag må bra och hamna i ett gött tillstånd. Det får jag genom att röra på mig. På mitt sätt. Så hårt och tufft som jag vill. Ibland så lätt och långsamt som jag vill.
Det är nämligen helt upp till mig och jag måste själv göra jobbet👊🏻

Kalimera!
Lisa Kaptein Kvist, idag i ett oerhört bra tillstånd eftersom jag startade dagen med ett sjuhelvetes pass på 17 min!

Kommentarsfunktionen är avstängd.