Impad? Gör då inte tvärtom!

Allsång, middag på byn och nattklubb. Ja, det hör inte till vanligheterna kan jag berätta. Träffar ju en massa trevliga människor ute. Tyvärr ibland lite överförfriskade som ”lovar att börja träna på måndag…”

Denna blogg läser man om man vill ha resultat. Man läser den för att man vill förändra och man läser den för att man vill lära sig. Tror kanske att dagens text är för er, som redan läser, överflödig men jag kör på en då. Kan alltid väcka någon tanke eller kanske ge en liten spark i baken på någon.

”Jag blir så impad av dig, du är så stark!”
”Åh, man riktigt ser hur mycket energi du har”

En annan sa i lördags:
”Jag skulle också vilja ha sådana starka armar”
Inga problem sa jag. Göra bara tvärtom vad du gör nu. Börja med att dricka mindre alkohol och ta dig till gymmet!

Ja, det var lite hårt, jag vet men folk tror ibland att bara för att man jobbar på ett gym så får man muskler. Det är lite som att tro att de som jobbar på bank har jättemycket pengar.

Jag är snart 50 år och får kämpa rejält för det här resultatet. Hantlarna är precis lika tunga för mig. Det tar också emot när jag ska springa intervaller. Men jag gör det ändå! Men jag vet vad jag får för ”pengarna” Och jag tycker det är värt det! Jag lägger ner väldigt mycket tid på träning för jag vill ha resultat och jag vet vad som krävs. Vi får vara och vi får se ut hur vi vill men tro inte att det räcker med att bara önska och vilja. Man måste jobba, man måste jobba hårt!

Vidare så ”får” man inte dessa starka armar och denna energi endast i gymmet. Man får dessa till väldigt stor del ifrån det man stoppar i munnen. Ja, just därför äter jag inte skitmat! Jag vill inte ha den och den ger mig inte vad jag behöver.

Så för er som nu vill, och för er som sa… Gör om, gör rätt. Låt inte födan bestå av mackor och knäckebröd. De bygger inga muskler!

Lyssna på våra podd, speciellt avsnitt 3, 6 och 7. Mat för styrka pratar vi om nästan i alla avsnitt. För vi vet, vi hör och vi tjatar om detta dagligen.

Ja, idag är det mitt i semestern för många. Det är just nu du ska börja. Nu finns det tid! Nu kan du skaffa dig bra vanor. Släng ut den där förbannade bag in boxen nu! Bag in box kan dra åt helvete. Den bygger inga muskler den bara river ner! Alltifrån förnuft till familjer. Sorgligt men sant.

Låt det bli jag kommer och kniper dig i armen nästa gång och är impad av dig. Att sätta igång och göra som tesagt imponerar på mig. Vi kan sen stå där, på puben och skåla i ett gott glas ramlösa för vet du? Vi vet, vi vet vad som gäller!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, vet vad som gäller och njuter av det!

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.