Häng med dem som ger dig något!

I dessa tider viktigare än någonsin. Nej, ni ska inte sitta och trycka kanelbullar i trynet och smitta varandra med virus. Inte Corona viruset då utan ” gnäll & tyck synd om mig viruset” Ni ska ut och  rör på er. Zooma ut lite då och då och se vad som gör att just ni kommer upp på banan igen.

Jag vet det låter hårt men det är så ni behöver göra.
Nej, jag har inte ”mitt på det torra” Jag jobbar också i en bransch som inte går skitbra just nu. Men jag vägrar! Jag vägrar fastna i nått tyck synd om mig träsk. Jag ska jävlarihoppet göra vad som krävs för att komma vidare.

Jag har ju i och för sig alltid tänkt så här men det gynnar mig väldigt mycket just nu. Det enda jag kan göra är att dela med mig, dela med mig om tron på att ni klarar det.
Det löser sig inte – Ni löser det. Men ni behöver kanske stöd, välj då rätt umgänge.

 

Vi borde alla hänga mer med människor vi ser upp till. Människor som inspirerar och ger oss något!

Det är så idéer föds, det är så man hittar sin väg till framgång.

Fundera över vad ni skulle behöva för ny ”krydda” i din tillvaro. Att hänga med kan också vara att lyssna på en podd, läsa en inspirerande bok eller lyssna på en föreläsning, ut och sök bara. Hoppas ni sett och använder er av min, Kaptein Kocks mentala kokbok som ligger på mina fb sidor.

Spice up your life!! Det är dax nu!

Ett gnälligt telefonsamtal är kanske inte längre vad du behöver. Ut och hitta det som gör att du känner dig mer levande!!

Tack gamla rugby gänget (bilden) för alla skratt som får solen att lysa de mörkaste av dagar!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, föreläsare, mental tränare och kock/författare till Kaptein kocks mentala kokbok.

Kommentarsfunktionen är avstängd.