En tuff utmaning blir ofta din din underbara stolthet!

Det du är stolt över i ditt liv idag började med att du utamnade dig själv.

Det var kanske inte kul eller lätt när du tog ditt första simtag eller den dagen du tog körkort. Men du gjorde det ändå! Så stolt du var, minns du?

Tänk dig vid juletid. Då när alla gnäller om stress och att de äter för mycket skitmat. Då är du där, stolt, bestämd och har tränat upp dig i vad som är rätt för dig. Offerkoftan hänger långt inne i garderoben. Nej den har du nog bränt upp, den kliade så förbannat ju.

Ja, detta kan vara din historia. Tänk så gött ändå? Allt börjar med en utmaning. Det mesta som vi ska ta oss för är jobbigt. Det är ett problem.
Slår man upp ordet problem så är det Grekiska.

Pro Blema vilket betyder Före lösning. Du vet lösningarna som du senare är så förbannat stolt över

Det är en utmaning att stiga upp tidigare varje morgon men tänk så stolt du kan känna dig på kvällen när du äntligen fick saker gjorda! Nej, jag menar inte att du ska panta din sömn. Jag menar att det är rätt gött att stiga upp lite tidigare och skaffa dig en rutin som du trivs med.

Den vanligaste rutinen folk har är ett jädra stressande. Konstigt nog har jag inte träffat någon som gillar det. Ingen som är stolt över det men de gör det ändå, märkligt…

Nix, det behöver inte vara ut och springa intervaller i regnet. Vad sägs om lite lugn och ro och en god kopp kaffe i stillhet? Lovar dig att hela din dag kommer att te sig annorlunda. Förvåna dig inte om du dessutom får för dig att packa med något nyttigt att äta till jobb när du njuter av stillheten. Ramla inte baklänges om du helt plötsligt ser att den faktiskt finns tid för träning.
Allt detta bara för att du steg upp lite tidigare.

Visste du att gemensamt för väldigt framgångsrika människor är just att de går upp lite tidigare? Varför inte prova du med?

Själv stiger jag upp okristligt tidigt varje dag. Skulle aldrig få för mig att träna så där på morgonen utan det är stillhet och kaffe som gäller. Ett par avsnitt av Hem till gården, lite meditation sen är man på banan! Banan som får mig att leverera dagarna i ända. Leverans som jag är och kommer vara väldigt stolt över i framtiden.

I fredags steg jag också upp väldigt tidigt. Jag tog min stund av kaffe mm men så begav jag mig faktiskt till gymmet. Det var en utmaning men jag visste, jag visste vad det skulle ge mig.
Jag hade en föreläsning på förmiddagen. Ska jag leverera måste jag sätta mig i rätt tillstånd . Träning, gärna lite hårdare sådan har just den effekten.
Gisses vad jag är stolt idag, lördag! Stolt över den prestation jag utförde utav den utmaning jag hade framför mig – Hell Yeah!!!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Mental tränare, Personlig Tränare och stolt föreläsare! Och simkunnig!

Kommentarsfunktionen är avstängd.