En bra influencer? Inte en stor röv i rutan om du frågar mig!

Det är svårt att ta ställning. Jag har tänkt på detta ett par dagar nu och ja, jag har övat upp mitt mod. Jag vågar och vill säga vad jag tycker. Man kan ju inte bli omtyckt av alla. På söndag ska jag och Carolin spela in nästa avsnitt av podden. Det kan bli det bästa hitintills eller så blir vi parkerade på havets botten med betongskor…

Under ett par dagar har jag förundrats över vissa människors beteende och deras väldigt starka begär att visa upp sina kroppar i tid och otid.
Det här med kroppar har alltid varit något väldigt känsligt men nu, nu ska allt visas upp!

Frågan är – vill alla se detta? Inspirarar detta i rätt riktning?

Människor får verkligen se ut hur de vill. De får äta vad de vill, de får träna mycket eller lite. Det är upp till var och en. Men måste man visa upp sin lekamen i bara trosor och bh för att bevisa att man får se ut hur man vill?
Det är precis som man måste visa upp (och då menar jag verkligen visa upp) så att alla förstår att man duger som man är. Såklart att du gör!! Det bestämmer väl du? Har du den insikten så har du kommit långt.

Det här med att duga…?

Handlar detta bara om kroppar? I min värld handlar det väldigt mycket om handligar. Är det verkligen viktigare att visa upp en kropp som gjort en ”viktresa” än att man tar tag i sin pissig själ?

Om man nu duger som man är, kan man inte bara skriva om detta då? Måste man posera med rumpan på bild mitt i min frukost då? Än värre med rörliga bilder? (Huuwwaa)

Man vill inspirera säger man. Man vill vara en influencer heter det så fint. Jag vet inte men börja som otränad och håll i din träning! Visa och skriv om detta. Här har du en influencer enligt mig.

Ta dig ur en depression eller återhämta dig från en skada – bam! Nu inspirerar du stort!
Nej, en stor röv i ”rutan” får mig varken att gilla min kropp mer eller bli inspirerad till en bättre hälsa.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, kanske lätt pryd men väldigt fundersam

 

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.