Det blir alltid som man tänkt sig!

Jag har bestämt mig! Jag kan inte garantera att min väg till målet går exakt denna väg men jag har i alla fall en plan! Och den, planen, ska bli exakt vad jag tänkt mig!
Inom två månader har jag blivit lovad en läkartid hos en läkare jag, med hjälp, valt ut. Det är ju väldigt viktigt vem som sätter kniven i en om/när det blir dax. Detta kan man göra genom att skriva en egenremiss.

Nu är det bara att invänta denna tid och övertyga denna läkare att jag måste få en operation. Min höft är utsliten, en kraftig artros, troligtvis orsakad av alla de ljuvliga åren jag spelade rugby.

Och ja! det var värt det!!

Men tyvärr blir höften bara sämre och sämre så jag hoppas verkligen att jag kan övertyga läkaren till operation.

Nu till rubriken!
Jag har tänkt mig, och så kommer det att bli! Jag ska bli den patient som på snabbast återhämtar sig efter en höftledsoperation. Nu är det nog många som tror att jag kommer ta i för mycket efter men nix, det är inte planen. Jag förbereder min nu! Innan operationen! Varje dag kör jag stabiliseringsövningar för höft och bål. Varje dag blir jag mer och mer övertygad att detta kommer funka. När de väl sätter kniven i mig så ska jag va så pass i gott skick så detta kommer gå som en dans.

Men det viktigaste av allt, det kommer att gå som jag tänkt mig för jag jobbar för det!

För två veckor sedan sprang jag min sista löprunda. Tyvärr gör det nu så ont att det inte är kul att springa längre. Jag har då två val. Deppa för att jag inte kan springa eller tänka på våren 2016. Våren då jag kan springa, inte långt kanske och inte fort, men jag kan springa utan att ha ont. Bara tanken får mig nästan drogad…

Pt Kvinna ska inspirera, motivera men framförallt lära ut. Skulle du kunna ta lärdom av något i min historia?

För det blir faktiskt som man tänkt sig. Tänker du att det här kommer att blir en bra dag så blir det faktiskt det. Och skulle det ändå komma lite ”regn” så lovar jag att solen alldeles strax kommer att lysa på dig.

Ha det gött
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist
Chefredaktör med en stark planering

Kommentarsfunktionen är avstängd.