Det är värt pengarna!

Sitter i skrivande stund på en uteservering på Hotell Tylösand. Lyxigt kan tänkas men det gäller faktiskt jobb. Men lugn jag ska förena nytta med nöje också!!

Carolin Helt och jag måste ses för att sätta ben på våra drömmar vad det gäller Pt Kvinna. Vi brukar ses i cyberspace och per sms men vi blir liksom aldrig riktig färdiga. Jag har, tror säkert att Carolin också har,  massor av idéer mm som behöver bollas med och ev. planteras. Och det mina vänner, det händer här, denna helg!

Jag bestämde mig även för att komma en halv dag innan för att få stil på mina egna planer. Igår var en rätt stor dag för mig. Jag blev färdig med en ny utbildning och kan nu titulera mig Lic. Heartmath coach. Denna utbildning har gett mig så mycket. Så mycket redskap jag kan ta till när jag hamnar i knipa, känner mig nere eller vad det nu kan vara. Det hela handlar om mental träning och att kunna byta tillstånd så att jag får det som jag vill ha det. Mer om detta i nån senare blogg. Men jag står som en tjur och kraffsar i marken, redo att dela med mig. Det var ju tänkt att jag ska tjäna pengar på detta i framtiden och det är precis vad jag tänker göra! Ett moln/dröm som fått ben! Är du intresserad av att ta del av detta och vill ha min hjälp, tveka inte, hör av dig, det kan va värt det!

Men tanken med rubriken då…? Jo, visst sitter du där med något du inte riktigt blir klar med? Du försöker men blir störd hemma eller på jobb. Det kommer något emellan, en tvätt, ett telefonsamtal eller något liten familjemedlem som behöver något. Varför inte göra som jag? Boka in en natt eller två på ett najs ställe. Det behöver inte vara långt bort eller dyrt men en plats där du kommer till ro, inte behöver ta hand om någon och verkligen få ordning på dina tankar. Kan det vara något du drömt om att göra men inte gjort någon plan för hur? Världens tillfälle att göra det här! Eller du kanske inte vet vad du vill göra?! Då är det det du ska ägna dig åt på denna plats. Ta reda på vart du är och vart du vill. Jag lovar att det kommer ett svar. Se till att få vara i fred och njut av denna plats.

Har nu kommit en bit på väg här och ser verkligen fram emot att träffa Carolin snart. Måste ner på stranden och ta en cool bild till denna text, Hörs!
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med ny lic, nya planer och ett liv som jag aldrig behöver at semester ifrån!

Kommentarsfunktionen är avstängd.