Det är inte vårt jobb att vara söta. Vi ha en mycket viktigare uppgift

Det ska putsas, filas och filtreras med alla bilder. Man ska dessutom vara alla till lags. Många ska dessutom låtsas att allt är så jävla bra hela tiden. Nej, så jobbar inte vi på Pt på riktigt. Det är inte vårt jobb att vara söta. Vi har en mycket viktigare uppgift. Vi säger hur det funkar för vi har provat!

Jag lyssnar mycket på poddar och alla handlar faktiskt inte alltid om träning. En av min favoriter är Skärninger och Mannheimer. Vill verkligen rekomendera denna. I det senaste avsnittet gick Mia Skäringer i spinn ang att vara bekväm i sin kropp. Hon är ju väldigt duktig på att gå in i sina olika roller, Tabita med flera, och med dessa då vara väldigt rolig i sin kropp. Men hon är också väldigt noggrann med att göra detta i sin arbetsroll och inte privat.

Jag fastnade i det här med att våga vara rolig i sin kropp.
Vad handlar detta om? Hur vågar man? Har ni någon gång kännt och gjort detta?

Just därför valde jag denna bild idag. En sån här bild använder jag (på mig då) ofta på mina förelsäningar av den anledningen att jag gillar när folk skrattar. Et skratt ökar kreativitet och inlärning. Men jag vill också visa att det är ok att vara ful. Det försämrar ju inte min prestation. Tro det eller ej, men jag kan ju vara minde ful också.

Det handlar nog om att vara bekväm i sin kropp och i sin person. Och vet ni? Det är träningsbart. Ja, precis som allt annat.
Det kommer absolut inte av sig själv. Inte ens med åldern. Att bli bekväm i sin kropp handlar oftast om rörelse. Faktiskt inte träning för alla. Jag vet det låter märkligt men alla är inte bekväma med att träna men de gillar när kroppen ger dem vad de vill ha. Då krävs att man rör på sig. Mer åt motionshållet kan man säga.

Man får alltså se ut precis som man vill. Det är dig det gäller! Att röra på sig ger ett bättre självförtroende, ett välmående som jag tror många söker.

Läser man och lyssnar på (podden) det Carolin och jag säger så förespråkar vi ofta hård träning såklart. Men det är sånt folk vi håller på med. Folk som vill förändra, folk som kanske skulle vilja vara mer bekväma i sina kroppar och folk som vill ha resultat.

Ingen av oss kräver att ni ska träna som vi gör men ni ska jävlar veta hur saker och ting funkar och där lägger vi vårt fokus!

Att träna hårt och hålla käften är något som funkar. Vi har provat. Men sen är det upp till dig vad som är hårt för dig. Gör det du behöver för att ha roligt i din kropp!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som gärna bjuder på en ful bild eller två.

Kommentarsfunktionen är avstängd.