Då var man på väg, på väg till mitt älskade Grekland.

16 dagar utan gymmet.., Kan tänkas att det skulle va skönt men det kan framkalla skuldkänslor.

Men! Allt ät träningsbart! Det blir svårt men jag ska nu träna på att inte träna. Kanske inte detta merparten av våra läsare behöver men jag! Behöver det. Och det är det handlar om. Vad behöver du?!! Vad behöver du träna på?

Du blir bra på det du tränar och det är mitt mål! Nu ska jag simma, vandra men ingen styrketräning. Och nu kommer det… Jag ska känna och tycka det är ok. Jag ska må bra ändå, ingen styrkeångest. Simma och vandra kan ju tyckas som träning och visst det är det. Men min rygg och kropp skulle inte klara av 16 dagars sittande (pga skador) …mer om detta en annan gång.

Njut av sommaren och träna på det du vill bli bättre på!
Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist
Chefredaktör och livsnjutare

Kommentarsfunktionen är avstängd.