Är du här för att träna eller är du här för att bli bättre?

När man spenderar mycket tid i gymmet så ser man såklart många som tränar. Men få, alldeles för få är där och tränar för att bli bättre.

Det finns dem, och det är helt ok och tillåtet, att gå till träningen för att ha kul och för att träffa folk. Här i Höllviken är det, dagtid, en fritidsgård för många pensionärer. De har hur kul som helst och de rör på sig. Det är vad som är viktigt för dem och det bra!

Sen har vi dem, jag tror egentligen en väldigt stor grupp som faktiskt vill bli bättre på något. Det är väldigt ofta de söker upp och tar hjälp av en Pt. Här kommer något väldigt märkligt enligt mig då. Hur fasen kan man betala en rätt stor summa pengar och sen inte göra som tesagt? Från oss Pt:s får man ju en del redskap och ett väldigt bra träningsprogram för det man nu ville bli bättre på. Varför väljer man ändå att bara lulla runt??

Sen har vi dem som inte tagit hjälp än men som tränar och men som gnäller över att de inte får resultat. TA HJÄLP! FRÅGA! GOOGLA. Ödlsa inte tid på träning som inte gör dig bättre om det är det du vill. Ta redan på vad som krävs. Sen är det ganska enkelt – KÖR! Sen kommer det, resultatet!

Det här kommer säkert inte som en nyhet men om vill man bli bättre på något (läs starkare) så handlar det ofta om att ta i lite till, ibland handlar det att göra något lite svårare eller varför inte både och? Det kommer kanske va obekvämt och är inte alltid det roligaste man gjort men snälla, gör det ändå!

Sen har vi det där gänget med någon form av skada som måste rehabträna men inte förstått vikten av att göra som tesagt enligt sin läkare eller sjukgymnast?! Samma sak här – GÖR! Gör som tesagt! Det är så du blir bättre. Var det inte det du ville?

Vårt jobb är inte att föstå varför du inte tränar utan berätta för dig hur du ska göra.

Kort text idag men den behöver inte förklarats mer.

Ställ dig denna fråga – Är jag här för att träna eller är jag här för att bli bättre? Sen sköter det sig själv, lite jävlar anamma bara sen går tåget.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som alltid tränar för att bli bättre. Uno spelar jag för att det är kul!

Kommentarsfunktionen är avstängd.