10 Populära påståenden…

Arbetar man med människor, snurrar en del på sociala medier, läser tidningar och ja, helt enkelt bara interagerar med övrig mänsklighet en smula, så stöter man på ett och annat påstående som varken kan eller bör passera utan någon form av respons.

Jag har valt ut 10 populära påståenden och kompletterat dessa med min impopulär respons:

  1. ”Jag har inte haft tid att träna, därför har jag gått upp i vikt”.  Jahaja, men att äta för mycket har du uppenbarligen hunnit med.
  2. ”Jag äter för lite, det är därför jag inte går ner i vikt, kroppen är i svältläge”. Jahaja, det är därför de svältande barnen i Afrikat är lite småmulliga alltså?
  3. ”Bli en DOER, ta lån upp till 600 000 utan säkerhet. Detta inlägg får jag betalt för”. Jahaja, sälja sin själ till Satan kanske också passar?
  4. ”Tjejer ska inte träna obliquerna pga ni får bredare midja då”. Jahaja, du är inte bara en asdålig PT, förlegad kvinnosyn har du också.
  5. ”Nej, jag inte tränat nåt nu pga Corona, vill inte bli smittad”. Nähänä, du har inte funderat på att förbättra fysiken för att se till att klara av det bättre om du väl drabbas?
  6. ”Promenader är det bästa sättet att bränna fett på”. Jahaja, hett tips-kolla in hur tokrippade alla stavgångare är.
  7. ”Det är viktigt att ha ”kontakt” med de inre magmusklerna innan du lyfter tunga vikter”. Jahaja, källa på det?
  8. ”Det ska vara roligt att träna”.Jahaja, det underlättar sannerligen men den som bara tränar när det är ”roligt” tränar inte särskilt regelbundet, är inte speciellt vältränad samt ägnar sig förmodligen mest åt motion.
  9. ”Gratis är gott”. Mmm, men sällan särskilt bra..pay peanuts- get monkeys.
  10. ”Du duger som Du är, ja Du är bäst på att vara Du”. Jahadu, får du det påståendet serverat är det dags att boka in ett utvecklingssamtal med dig själv pga du har uppenbarligen inte en enda god egenskap värd att nämna.

Har ni fler härliga påståenden som kräver respons? Bidra gärna med dessa i kommentarsfältet.

Heppåer!

/Carolin Helt, Int Lic PT eller Carolin ”Sista Ordet” Helt som det lilla livet brukar kalla mig när han inte har fler argument att bidra med.

Kommentarsfunktionen är avstängd.