Vill du verkligen veta eller frågade du bara

Vet inte om jag genomgår någon slags test men den senaste tidens möten har jag verkligen fått mig att fundera över min framtid.

En kostnadsfri konsultation är hur ett ev. arbete med mig börjar. Det ger mig möjlighet att se och känna ifall jag kan hjälpa till. Det ger klienten en chans att dels fundera över vad man verkligen vill och dels känna om jag är rätt person i projektet. Det är ju ändå en del pengar som ska ut.

Den senaste tiden verkar det, helt min egen teori nu, att många söker upp mig för att bara ”tjjittt chatta”  Eller bara få skön stund att ställa frågor och berätta en massa. När det sen blir dax för lite svar, från mig då, blir många helt överrumplade över att man själv måste göra jobbet!!

Detta kan få mig att fundera över vart världen är på väg…
Detta kan få mig att fundera över mitt yrkesval…
Detta kan få mig att vilja jobba med kor…

Nästa stund kommer de! Tack och lov! De där som bara ger allt. De som verkligen vill och verkligen tar sitt ansvar. Tack för att ni finns! När jag träffar er och ser era framsteg så förstår jag varför jag ändå älskar mitt jobb.

Varför då denna text? Även jag behöver spy ut min vrede över folk som tror att allt går att köpas för pengar!

Personlig utveckling, som det faktiskt handlar om, kräver att man lyssnar. Det kräver att man lär och det kräver att man tar sitt ansvar över att saker blir gjorda.

Jag hoppas innerligt att du är en av dem! En av dem som förstår att man ofta måste betala i blod, svett och tårar för att komma dit man vill.

Det är det som är min styrka! Att få folk att göra och uppleva detta. Att få redskapen, använda dem för att komma dit man vill.

Vill man inte fatta detta kan man dra åt helvete??

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist med rätt stort hopp om mänskligheten ändå

Kommentarsfunktionen är avstängd.