Tror du att du tränar mycket för du går runt i tajts?

Ibland frågar människor mig varför de inte får resultat. De säger att de tränar ofta, de säger att de tar i och de säger att de äter nyttigt. Problemet är bara – skulle det vara sant så skulle de förmodligen inte ställa denna fråga.

Som vanligt bygger detta uttalande på att man är fullt frisk såklart!
När jag träffar dessa människor, som då har dessa frågor, och vi tittar noggrannare på vad de egentligen gjort så är det något som inte stämmer.

Väldigt ofta har de haft träningskläder på sig men har de tagit i?

Har de lagt belastningen på den nivån så kroppen tänker ”herregud, den här idioten tänker kanske göra  samma sak igen – jag måste utvecklas, jag måste bygga”
Ja, ungefär så funkar det.

Vid en närmare granskning har de varit ute och promenerat i tajts, de har varit och fikat i tajts och ta mig fasen om de inte till och med trodde de tränat mer för att de varit och handlat i tajts också.
Skämt o sido men analysera din träning om du har dessa frågor och undrar över uteblivet resultat. Hur mycket tränar du egentligen. Hur mycket tar du i?
Det handlar inte alltid om hur många minuter du tränar (läs är klädd i tajts) utan hur du belastar.
Själv har jag varit inne i en tid med väldigt lite tid för träning men detta har jag löst genom att ta i som tusan i de lyft och i de pass jag valt i gymmet. Men klädd i tajts, det har jag varit från kl 06:30 – 19:30!

Nä, det är inte farligt att ta i. Men det måste såklart vara på din nivå. Vet du inte var den nivån är – Fråga!

Fråga någon som kan.

Behöver jag veta vilken hudkräm jag behöver för att vandra på 3000 m över havet så frågar jag någon som kan.
ja, det var väl också en jädra konstig jämförelse men ni fattar va?

Det var alltså dagens råd. Titta på hur mycket du tar i egentligen! Titta också på hur mycket du äter OCH DRICKER egentligen. Kan bli en käftsmäll men var det inte resultat du ville ha? Om inte – tror då inte denna blogg eller någonting från Pt på riktigt är din kopp te.


Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, låntagare av Carolin Helts uttryck ”bättre otrevlig än otydlig”

Kommentarsfunktionen är avstängd.