Träningshelg med PT Kvinna – 23 dagar kvar…

Lite drygt 3 veckor kvar tills det är dags för årets roligaste och eventuellt jobbigaste helg. Jag tog en tur till Isaberg för att reka omgivningarna lite mer ordentligt igår….

….hör ni, det kommer bli så rasande bra 😀

Jag har varit där förut men inte med ”arrangörsglasögonen” på. Tror fasen det är ett ännu bättre ställe med dom brillorna på alltså. Så många möjligheter att trötta ut sig!

Vi skulle ju kunna gå upp och ner för det där berget bara. Om och om igen, hela helgen.

toppstigen isaberg

Nu har vi lyckligtvis ganska mycket mer fantasi än så. Lisa och jag hade telefonmöte i morse och redde väl ut de sista frågetecknen, nu ska vi bara vässa hornen och planera passen, fila på föreläsningarna  så att deltagarna får ut mesta möjliga av helgen och mesta möjliga kunskaper med sig hem. En maxad helg kommer det bli, det är så vi jobbar – Mycket PT för pengarna!

Förutom makalöst ändamålsenlig natur att träna i har vi även ett planerat pass på hinderbana. Wow!!

repvägg isaberg

Den går inte av för hackor den! Måste nog dit och öva lite mer, känns bra om jag kan ta mig runt hjälpligt i alla fall… För känsliga läsare kan jag meddela att den som inte kommer över hindren inte behöver stå kvar där hela natten alldeles ensam, det finns alltid alternativa sätt att ta sig runt 😉

Lisa och jag är proffs på att anpassa träningen efter individen, det är ju liksom det som är grejen med att vara Personlig Tränare.

Den här helgen kommer alltså bli just så tuff som varje enskild deltagare behöver. Men ett tips är att ni slutar peta navelludd redan nu om det är det ni gjort hela sommaren. Men det har ni väl inte gjort va? Nä, tänkte väl det. Ni är ju PTKvinnare 🙂  (Obs! även för män)

Mer tips på hur ni förbereder er som bäst, exakt schema över aktiviteterna, packlista och annan info kommer under vecka 33.

Det blir ett rejält gäng som intar Isaberg 27-28 augusti och för den som kanske känner ”fasiken att jag inte anmälde mig” så kan vi lugna er med att vi kommer minst en sån här helg per år. Minst en. Kanske två… Som de medelålders tanter vi är har vi hunnit med att göra mycket men har fortfarande så förtvivlat mycket som är ogjort.

Tror jag har Lisa med mig när jag påstår att vi likt Zlatan säger  – ”We are just warming up”

// Carolin Helt, Int Lic PT och PTKvinnare

 

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.