Tjatig- en av mina främsta egenskaper..

Ibland, ja allt som oftast faktiskt, så känner jag mig lite tjatig. Men summerar jag mina arbetsveckor såhär efter sommarn så noterar jag följande antaganden, tyckande och beteenden folk tenderar att dra runt på…

 • Jag äter för lite, därför går jag inte ner i vikt”. Förlåt min ärlighet här men näe, du äter inte för lite. Du äter för mycket men inte tusan är det broccoli, potatis och torsk du överkonsumerar. #självinsiktnoll
 • Jag dricker en nutrilett till frukost. Funkar jättebra. Sen äter jag inte förrän middag, bra mat. Inte så mycket. Men sen äter hela köket efter middagen pga så jäkla sötsugen. Och trött. Jag är alltid så trött.” Och det funkar bra sa du? #konsekvensanalysnoll
 • Jag vill inte styrketräna pga vill inte bli stor, vill bli slank liksom Drick en nutrilett vetja och gå en promenad men förta dig inte bara. #jaggerupp
 • Jag måste ha snabba resultat, annars tappar jag motivationen. Jo, jag VILL ha ett viktras!” Ok, och det är det som fått dig att fortsätta alla andra gånger du har försökt sa du? #friskochframgångsrik
 • ”Jag vill ha en sockerfri, mjölkfri, äggfri, glutenfri, utan soja och nötter- bakelse till fikat. Går inte det? Så DÅLIGT!” Jo, fika är en i sanning en mänsklig rättighet vi inte får kränka. #kränkt
 • ”Jag vill ha en övning för att få bort det här” säger de toktrimmade och drar i magskinnet. Huden är vårt största organ. Lev med det. Annars har jag numret till välrenommerad plastikkirurg. #sökhjälp
 • ”Jag kom ju igång så bra i våras (också) men sen blev det ju så varmt i somras och då kom jag av mig. Det gÅr ju inte att träna när det är varmt. Ja, du vet ju hur det är” Nä, jag vet faktiskt inte alls hur det är. Här på gymet har det varit stadiga 20grader hela sommaren. Och för övrigt så undrar ju hur det ens finns några atleter i Afrikat där det är så varmt för jämnan. #harjaghörtdenförut
 • ”Det körde ihop sig så jag hoppade över lunchen, då kunde jag ju inte träna så då åt jag upp hela nutellaburken. Dagen var ju ändå förstörd liksom” Du stampar på telefonen om du tappar den i marken också? Och sticker en spik i alla däcken om du får punktering på ett? #smartval
 • ”Jamen man måste ju unna sig nåt gott ibland” Näe, måste faktiskt ingenting.  Speciellt inte unna. #somjaghörtdenförut
 • ”Men vin är ju nyttigt!? Och man måste ju faktiskt ha balans i livet, all den här hälsohetsen känns inte hälsosam” Hur argumenterar man med en sån? Jag =stum och svarslös #såmycketdumhetsålitetid
 • ”Jag vet egentligen allt men jag har ingen motivation. Jag pausar ett tag och ser om motivationen kommer tillbaka” You know nothing John Snow men skjut mig gärna i huvet på vägen ut. #tackförmejhej

Och plötsligt inser jag att det inte är hos mig felet ligger.

I övrigt har jag världens bästa jobb.

HEPPÅER!

//Carolin Helt Int Lic PT som nyligen blev kallad ”dyr och äcklig” på ett rätt positivt sätt..

Kommentarsfunktionen är avstängd.