Svårt i början, lite rörigt i mitten men sen blir det bra!

Nu sitter jag här, nyss hemkommen från en av mina träningsresor i Italien. I den fantastiska byn Alagna i samarbete med det vackra hotellet Monterosa. Vilka fina människor jag lärt känna. Och djur också för den delen… Kossan på bilden är helt oskyldig till innehållet i texten!

Sista kvällen på vår resa blev något annorlunda. Den blev så speciell och den blev väldigt känslosam. Kanske var det tack vare en speciell person. En person som står mig nära och som vågade…

På flyget hem tänkte jag på hur många som behövt en så här resa. Vi har alla vår historia och vår ”ryggsäck” Den som hänger där med det vi varit med om och det som format oss till den vi är. Vissa ryggsäckar är väldigt lätta och fina medan vissa är tunga…

När man då får lite tid för sig själv. Tänk er att man går ett par timmar i bergen där ens enda uppgift är att sätta den ena foten framför den andra. Då finns det tid för tankar. Man hinner gå igenom dem både en och sju gånger. Man hinner också bli vän med dessa och i vissa fall hittar man även lösningar.

Ger du dig själv sån tid ibland? Jag tror inte ett dugg på att du inte behöver den utan jag tror nog att du glömmer värdesätta den. Eller hur?

Vi har alla små projekt vi måste ta tag i. Det kan vara allt ifrån att sätta igång att träna till att reda upp ett förhållande eller kanske byta jobb/sysslesättning. Herre jädrans vad det kan ta emot! När det tar emot skjuter många projektet framför sig. Det får liksom vänta. Det får lösas när motivationen kommer heter det…

Det ska ni veta, motivationen är en lynning bich som kommer och går lite som hen vill. En sak vet jag – Motiavationen stiger när man är i rörelse! När man gör! När man driver framåt!

Kanske är det vad som händer där uppe på berget Monterosa? Eller på träningspasset? Vi rör oss, vi ger oss tid och där dyker den upp!! – Motivationen!

Ett projekt är alltid svårt i början. Det är oftast lite rörigt i mitten men sen, min vän, sen blir det oftast riktigt bra. Men det kommer inte av sig själv. Du måste skapa detta och man måste få tid att lösa uppgiften!

Tanken var att ha trevligt. Tanken var att göra något jag trivs med. Tanken var att få igång folk att träna och må bättre. Tanken var också att detta vill jag leva på…

Jag talar nu om dessa träningsresor och träningshelger. Men nu, ett par dagar efter denna fanstastika resa så inser jag att detta är just vad alla behöver. Företag, grupper, idrottsföreningar ja vem som. Ni har ju alla ett projekt framför er. Tänk om starten skulle bli just på en sån resa?

Följ med Carolin och mig till Isaberg 14-15 oktober eller med mig till Italien eller Mallorca 2018?

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, researrangör med en ännu större övertygelse om att detta är vad folk behöver!

Kommentarsfunktionen är avstängd.