Stark, mentalt stark!

Om du reser dig upp från golvet 50 gånger så har du kommit igång!

Idag har jag träffat en klient som heter Maria. Vi har kört ett bra tag nu och jag har fått ta del av hennes resa. Maria tränar numera själv, jag uppdaterar hennes program lite då och då och så ses vi var 6:e vecka för mätning och lite mentalt snack/pepp. Maria har mycket i bagaget såsom sorg, värk mm, men hon har rakryggat kämpat på. Sånt imponerar fruktansvärt mycket på mig. Att klara jobba så hårt i motvind är större än vilket maraton som helst.

Men på vår träff idag var Maria på en helt annan nivå! Hon sa bland annat följande:                                                                                                                           – Nu känner jag inget motstånd längre till träning. Jag vill gå upp tidigt på morgonen. Jag har nog aldrig känt mig starkare och sitter ofta och lyssnar på mina arbetskamrater som då pratar om att komma igång, och då tänker jag stolt – jag är redan där! Jag vet också, jag vill också, de dagar jag inte tar mig till gymmet, göra något annat (träning). Känner att jag och min kropp kräver detta. Jag slappnar av i mina rutiner och har faktisk hjälpt en vän att komma igång! Jag sa åt henne att om du reser dig upp från golvet 50 gånger så har du kommit igång.

Då stoppade jag Maria lite och berättade för henne att nu är hon inte längre bara stark i kroppen utan nu börjar hon få svart bälte i mental styrka! När man är flexibel, hittar lösningar i allt då är man Stark, Mentalt Stark! Maria har dessutom börjat sprida budskapet vidare och är det kanske det fler av oss borde göra…? Få med fler?

Ja, jag tro det! Skulle du kunna få med en människa till att ta åt sig tex. av våra tips på Pt Kvinna? Tänk om just du skulle kunna hjälpa någon annan? En fantastikst känsla, prova!!
(Det är inte Maria som är på bilden. det är en annan stackare som jag behövde till rekvisita)

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, en mästare på att förmedla budskapet

Kommentarsfunktionen är avstängd.