Stå upp för dig själv och sluta jämföra så förbannat. Fuck mallen!

Jag har suttit med en del annorlunda uppdrag den senaste tiden. Samtal där samma ”problem” dykt lite för ofta kan jag tycka. Mallen, den förbannade mallen och det ständiga jädra jämförandet😡

Va?! stiger du upp 04:20! (inte helger då)
Hur fans tidigt går du och lägger dig då?
Jag svarar: tja ca 21 fast då kan det hända att jag smygsovit lite vid 19…

Vad är det som gör att vi måste följa mallen? Mallen där man ska va så satans social kvällstid??

Det är Midsommarafton när jag skriver detta och klockan är ca 19.
Jag har nog fasen gjort fler grejor, träffat fler riktigt goda vänner och ätit fler goda mål mat än många andra under min valda tid.

Det här med social distansering passar mig utmärkt faktiskt. Det funkar väldigt bra för mig att stiga upp tidigt på morgonen.
Inte många uppe och trängs då kan jag berätta.

Nej, jag följer inte mallen med att va social kvällstid. Men för er som undrar så är jag vaken och aktiv fler timmar än många andra men som sagt, på min valda tid.
Så jädra glad att jag ”vågat” stå emot mallen!
Min design passar mig utmärkt. Fy fasen vad jag vill dela med mig av detta. Fy fasen vad jag önskar att fler kände efter vad som är rätt för dem.

Kommentarer som ”jo men tänk på oss som jobbar si och måste leva så” undanbedes.
Lider du – byt!

 

Till dig, unga människa som tror man måste va söt och tuff men samtidigt snäll, smal, vältränad, men på de rätta ställena, morgonpigg och samtidigt kvällspigg.

Till dig som också tror på att träna bort magen. Den magen som du har så stor nytta av! Magen där kanske ett barn ska bo i framtiden.

Till dig som också tror att du behöver skaffa dig nått jävla gapp mellan låren 😳, ha ett bra sommarjobb, tjäna mycket pengar och varför inte också utmärkta betyg!?

Till dig som också tror du alltid måste vara folk till lags.

Det stämmer inte!! Du väljer och du designar efter ditt hjärta – Följ det!!

Egentligt, om du letar långt där inne så upptäcker du att många saker inte är riktigt du. Men eftersom vi ”lär oss” tidigt att jämföra med andra så blir detta en sjuk jävla fight…

Nej, fyyy faaan för denna jämförelse.
Andra människor vet väl för i helveeete inte hur du har det och hur du önskar att leva. Hur mycket tid och vilket intresse du har? Vilka önskningar och drömmar du innerst inne har??

Hoppas!  jag hoppas att det inte tar för många år min vän.
Innan du upptäcker att du faktiskt kan välja och bestämma själv. Att du vågar stå på dig och va stark i din skelettmuskulatur såsom i dina mentala muskler👊🏻

Ja, det va dagens funderingar skrivna en midsommarafton med ”No more fucks to give”, Mia Skäringer på datorn i bakgrunden.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, livsdesigner som inte lär ut något jag inte provat själv och vet fungerar

Kommentarsfunktionen är avstängd.