Sluta vara fånge i ditt förflutna! Bli en arkitekt inför framtiden

Då har jag äntligen tryckt på skicka knappen på datorn. Äntligen har jag skickat iväg mitt examensarbete till Skandinaviska Ledarhögskolan till min nya (förhoppningsvis) titel – Certifierad Mental Sport Trainer!

Stod det mitt namn på den utbildningen eller?? Älskar sport och älskar mental träning! På bilden ser ni laget jag jobbade med. De helt fantastiska tjejerna i Pingvin Rugby Clubs damlag. När jag anmälde mig till denna utbildning så visste jag, detta vill jag göra! Detta vill jag göra i framtiden! Jag blev lite som en arkitekt som började skissa lite på min framtid. Inte har jag tröttnat på Pt yrket på något vis, aldrig! Men man vill vidare, lära sig något nytt, hjälpa fler på något vis.
Det känns som Carolins senaste inlägg och detta går lite åt samma håll. Men det är lite så vi jobbar, åt samma håll utan att riktigt ha bestämt detta i förväg. Känns bra att ha henne vid min sida på Pt Kvinna tycker jag.

Hur tänker du om din framtid? Har du börjat skissa på den? Det är ingenting man behöver göra men det kan vara lite spännande tycker jag. Speciellt om du är en sån där bölebytta (skånska) som bara går och gnäller över ditt jobb, ditt liv, din feta mage och din värkande rygg. Nu tror jag inte på något vis att du är sådan  men du kanske känner någon som… Då rycker vi in! Hjälper till, visar vägen.

En bra väg att välja är just att skissa på sin framtid och inte stanna som en fånge i sitt förflutna..

Vad vill du den ska innehålla?
Jag vet vad min ska innehålla! Den ska innehålla träning, i massor, ja den hjälper min själ mot allt. Den ska innehålla mat, massor av mat för det ger mig vad jag behöver och är vansinnigt god och framtiden, ja den ska innehålla utveckling!
Jag satte ett mål en gång ” när jag inte lär mig mer är jag framme” Jag kommer aldrig nå det här målet, det vet jag men jag kommer ha fantastiskt kul på resan. Och det är det mina vänner, det är det som räknas, ha kul på resan. Vad som är kul är upp till dig. Sätt dig nu ner, som en arkitekt, och gör en lite skiss på hur din resa kommer se ut. Tjohooo vad spännande det kommer bli! Den är bara din, du behöver inte visa den för någon..

Då var dagens ”Kapteins lösningsorienterade dravel” över för idag. Men håll ut, det kommer mera ha, ha

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med förhoppningsvis snart ett ny titel, den ingår nämligen i skissen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.