Skål för motion och träning! Den mentala krockkudden!

Nej, det är inte vodka on the rocks, det är ett glas isvatten. Blir så evinnerligt trött på alla vinglas i motljus.

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, gäst i framgångspodden nyligen, sommarpratare och författare till 3 (tror jag) böcker. Hälsa på recept, hjärnstark och den senaste, skärmhjärnan. Funderar på att till och med ge min dotter betalt för att lyssna på Anders sommarprat. Här finns såå mycket hon kan lära i livet här.

Men vi andra då? Vi behöver den alla! Den mentala krockkudden.
Den dagen vi träffar på ett rötägg, ska utföra en prestation eller bara klara av livet. Ni finner receptet i motion och träning. Sen har ni den, den mentala krockkudden.

Sen är det upp till dig att välja din variant. Tävla i Crossfit, klättra i berg eller dansa zumba. (Jepp, har provat, inte min grej)
Min grej är ute, gärna i berg. Älskar uppför och när det tar emot. När det skriker i låren av mjölksyra. Då mår jag nästan som bäst. Bäst mår jag efter, efter utförd ”gymnastik” vad den nu innehöll. Det blir lite olika varje dag. Speciellt så här på semestern.
Idag löp och luffs i backar, imorgon simma i öppet hav + Trx.

Tar det emot? Jepp!
Har jag tusen ursäkter? Jepp!
Gör jag det ändå? Jepp!
Känner jag efter? Noph!

Men sen lever jag gött, jag och min mentala krockkudde!
Lägg gärna ut vilken motion/träning du gjorde idag! För ditt vin i motljus inspirerar inte. Vi behöver inte mer alkohol. Vi behöver mer sunt förnuft!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, mental tränare, Pt och ledig på en ö i Klykaderna

Kommentarsfunktionen är avstängd.