Ska man levla inom motocross så börjar man med att tömma diskmaskinen

Fabbe kommer troligtvis gå väldigt långt. Han har bestämt sig på alla plan. Vi ser fram emot satsningen inom motocross 2022 och vi har en plan. Vi har övat både fysiskt och mentalt och då början man från början. Så allt blir rätt. ”jag kommer då att bli en mer nöjd och disciplinerad person i typ allt” Ja, det var hans svar på ”vad är ditt varför”

Ska man nå långt så är det mycket som ska funka och få plats. Man måste ha en plan. En plan kan vara svår att följa om den inte är jävligt tydlig. För att detta ska gå lättare och resultatet bli bättre måste man träna. Träna på att göra och följa en handlingsplan.

Var börjar man?
Jo, man börjar med ett lätt mål. Man gör en lätt handlingsplan och ser sen till att följa denna. Därefter höjer man ribban.

I Fabbes fall, inom motocrossen – Kroppen är stark, min mentalitet är ännu starkare. Jag kan, jag vill och jag gör mer än alla andra.

Men vi började här…
(Jag har nedan valt ut lite av vad vi talade om)

Mål:
jag ska tömma diskmaskinen varje dag

Nuläge:
Jag skiter ofta i det

Vad kommer du förlora om du fortsätter så?:
Jag kommer känna mig besviken
Jag kommer bli en slarvig person inom allt
Jag kommer alltid göra saker för sent, även när jag blir vuxen

Förstår ni vilken stark och medveten kille detta är?! Han har fattat att om man vill komma någon vart så måste man ta tag i saker och även göra det som tar emot och är tråkigt!

I gymmet, i samtal med vuxna så hör jag dem gnälla över dåligt väder, gym som inte är favoritplatser och gud vet allt.
Väx upp och skärp er kan jag tycka. Fabbe är 14 år och har så mycket större koll!

Varför skriver jag då denna text?
Jo, för vi behöver alla börja där vi står just nu. Titta på vad det är som skaver. Börja med en sak, se till att få detta att funka och skapa en rutin. Inte pipa och gnälla för att det tar emot och är jobbigt.

Är det jobbigt så är du på rätt plats. Löser du detta kommer ditt liv bli större.
Men som vanligt, det är ju helt upp till dig.

Hälsningar Lisa Kaptein, Pt i det mentala såsom i det fysiska gymmet och djupt imponerad av våra unga starka idrottare!

Kommentarsfunktionen är avstängd.