Nyårslöften? Näeee, jag tror mer på dagslöften!

Försök heller inte tänka utanför boxen under 2017 för det finns ingen box…

Det är ju klart att när man skriver så här så utgår man oftast från sig själv och vad man vet funkar. Som alla vet är jag ju en stor vän av målsättningar, gärna lite tuffa sådana, och att  man skaffar sig mäktiga visioner. Men det är dock inte detsamma med nyårslöften.

Kör man ett nyårslöfte är det stor risk att man gör något som alla andra gör och då blir det inte ditt! Du gör det vid ett tillfälle som alla andra och då blir det kanske inte när det passar dig. En målsättning eller en ny vision kan du inte kopiera från någon annan. Den måsta vara din, din, långt innifrån hjärtat!

Varför inte prova att göra ett dagslöfte? Att sätta ett mål för varje dag. Varför inte fundera på att göra något gott för din kropp eller hjärna varje dag? Varför då inte fira dina framgångar/dagslöften (ja, jag tror du klarar det här som du ser) Varje kväll? Tänk så kul 2017 kan bli!!

Jag tror det är så vi måste göra. Men som jag skrev, det måste vara något du vill, inte bara för du läst det här.

Det funkar också bäst ifall du skriver ner ditt dagslöfte/dagsmål. Det blir då tydligt för hjärnan och det blir då lättare att nå. Det blir en beställning till hjärnan, precis som att du skickat in en order. Hjärnan jobbar då mot detta även då du sover! Inte helt dumt faktiskt! Och gör det inte så invecklat! Varför inte börja med att skriva något som:
Jag kommer dagligen att hålla detta löftet till mig själv för jag vet att jag kan!
Dina dagslöften kan vara alltifrån att välja bort någon skitmat till att börja med något nyttigare. Det skulle kunna vara köpa in bra utrustning så du inte har vädret som ursäkt för att inte ta dig ut och träna.

Till sist men inte minst så vill Carolin och jag, alltså den rappa, snabba & snygga – Pt På riktigt redaktionen, önska er alla en stark & god start på 2017! Vi vill också tacka för alla fina kommentarer och att ni hängt med oss under 2016!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med några nya spännande dagslöften!

Kommentarsfunktionen är avstängd.