Minska glappet mellan vad du vet och vad du gör!

Du behöver troligtvis inte mer kunskap. Du behöver kanske inte ens en ny Pt. Du behöver definitivt inte mer hjälp! Du måste helt enkelt börja göra jobbet!

Jag hamnar där själv ibland. Tänker, en ny utbildning så kommer jag nog igång bättre med mina nya projekt. Visst, de utbildningarna jag väljer kommer att leda en bit på väg men jag behöver fortfarande lyfta luren och boka de där mötena. De mötena jag skjuter upp hela tiden…

Vad skjuter du upp? Sluta äta skitmat kanske? För nu är det snart påsk!

Då serveras det så mycket godsaker. Dumt att sluta då ju.

Eller…?

Varför inte ta en stor jävla utmaning och sluta äta skräpmat så här precis innan påsk! Bara gör det! Du kommer bli förvånad hur stark du är innerst inne. Nej du behöver inte en ny bok om bättre matvanor eller sockerfällor. Du behövde bara få tummen ur röven.

Det blir en kort text idag men med ett enkelt budskap. Ta du ut tummen så tar jag min nerför de underbara pisterna i mitt älskade Italien💕

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, pt, livsdesigner och professionell tummutdragare

Kommentarsfunktionen är avstängd.