Meningen med livet kan vara att hitta sin gåva och sen ge bort den

Jag tror jag har hittat min gåva men måste tyvärr fortfarande ta betalt för att ge bort den. Tänk att få göra detta utan att behöva ta betalt…

Nyss hemkommen från ytterligare en härlig träningsresa. Jag har gjort en del resor nu men måste nog säga att denna ligger i topp. Vi var i ett fantastiskt Italien, bodde på Hotel Monterosa som drivs av Peter och Joakim. Vilka killar!! De har en sån fingertoppskänsla för att serva sina gäster på bästa sätt. De agerar även guider på en del av våra äventyr och det gör de med bravur!
Vi kom hem i lördags och under en underbar promenad, med hopp, på stranden i söndags fick jag tid för lite reflektion. Ja, jag har hamnat rätt! Det är detta jag ska göra! Det känns så rätt. Nu menar jag inte bara träningsresor utan just det här med att ha något att ge bort. Tjejerna som hängde med på Italienresan var ett härligt gäng högpresterande kvinnor, mestadels från Stockholm. Dagligen högt tempo, levererar dagligen på väldigt hög nivå och är mästare på det de gör. Utom kanske just ta hand om sig själv. Och det var det resan skulle handla om…

Det var så härligt att se deras förändring, bland annat under den långa vandringen där det enda de behövde fokusera på var att sätta den ena foten framför den andra och njuta. Hur ofta gör vi det? Släpper på prestationen och bara är?
När man då kan göra detta, tömmer hjärnan och bara levererar med muskler och hjärta, ja då blir det så himla bra. Detta är precis vad vi behöver lite då och då!

Detta är mental träning på hög nivå. (Ha ha, vi kom faktiskt upp på ca 2600m)  Just mental träning var det vi lade fokus på under föreläsningarna. När jag då kör olika övningar med deltagarna och de blir rörda till tårar ja då vet jag!

Jag har en gåva och den vill jag ge bort!

Gåvan som jag talar om har jag till viss del läst mig till men det handlar mycket om känsla. Men jag har något jag älskar och som jag kan använda i mitt arbete. Men framförallt något andra behöver.
Vad har du för gåva? Vad skulle du kunna dela med dig av? Ta en funderare över detta. Du kommer kanske komma på något som du skulle kunna använda i ditt yrke? Eller kanske i ett nytt yrke…
Varför inte hänga med på nästa resa och få en upplevelse du med? Kommer strax lägga upp de olika resorna för 2017. (De kommer ligga i augusti/sept)
Jag älskar det jag gör Men kommer alltid att sträva efter att nå ännu högre, bli ännu bättre…
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med en mening med livet

Kommentarsfunktionen är avstängd.