Lucka 6! En för! kommersiell jul? Det bestämmer väl du?!

Tjuvlyssnade på någon i gymmet häromdagen. De sa – det var så jobbigt. Det var så förfärligt, det här med den sååå komersiella julen. De visste inte hur de skulle få till det. Men! Tänkte jag, det är väl upp till dig?

Kan tyckas en enkel text som säger sig själv men jag ser hur folk, så här års,  får ett stänk panik i blicken. Det ska köpas, och köpas, och därtill överträffa någons glöggmingel. Det går inte att slå på tv:n idag utan att det ska fixas ett lyxigt glöggmingel i den finaste servisen. För att inte tala om alla julklappar som ska överträffas! Märker också att folk börjar boka av och hoppa över träningspass!? För de hinner inte?

Men hörni! Är det verkligen vad julen är för er? En massa fix och trix som ni inte riktigt står för, med en rygg som värker och ett sinne som bara skriker FRID!! Den frid ni hade fått om ni som vanligt tog er löprunda, köpt lagom med julklappar och fixat lagom med pyntet. Ursäkta men – skit ner dig Ernst!

Hur kommersiell er jul blir är upp till er! Våga dra i handbromsen!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, ser julen som en fantastisk tid då man kan träna varje dag. Kanske 2 ggr per dag och ändå vara med dem jag älskar!

Kommentarsfunktionen är avstängd.