Flexibel & Handlingskraftig. Vilka vackra ord!!

Ska man anpassa sig och va flexibel? Ska man inte alltid stå fast vid sin vilja och sina beslut? Jo, om du vill slå huvudet i väggen ständigt och jämt. Därtill hävda att du alltid har rätt. Läs mer

Kaptein kocks skitsnabba kyckling med klös

Tröstmat hit och gnäll dit. Ofta över att bra mat tar lång tid att laga. Skärp dig och vidga dina vyer. Välj vem du följer och ”get a grip” över ditt gnällande. Här kommer ett smarrigt recept jag hittade på häromdagen – enjoy Läs mer

Om livet ska bli bättre så måste du bli bättre!

Sväljer allt inom utbildning just nu. Nu jävlar drar jag. Dagens rubrik har jag lånat från Johannes Hansen👊🏻💕 Läs mer

Alltså! Äter vi inte tillräckligt med skitmat?”

Jaha, nu fanns det tydligen ännu en ursäkt/anledning att äta skitmat. Jag höll på att sätta ägghalvan i halsen när jag såg alla inlägg på sociala medier i veckan. Brownies! Panncakes med sirap, cherios med all världen smaker! Men va i heeelveteee! För att bevaka ett val i USA! Skjut mig!!! Läs mer

Det är alltid ledigt uppe i krysset!

Ja, sportnörd som man är så bara älskar jag detta uttryck. Tänkte anamma detta själv nu när världen är i gungning igen (covid 19) Så till dig – Sikta inte på målvakten – Sikta i där det är ledigt. Läs mer