Just när vi trodde fanskapet va över… då dyker denna upp?!

Julfirandet mm är över. Då dyker detta fanstyg upp…
Nu kommer jag få hatbrev från alla älskare av detta otyg men detta måste sägas!! Kom inte och gnäll över knip magen och uteblivit resultat. Dessa ca 400 extra kcal är inte vad gemene man behöver precis.

Nu ska det firas igen! Men som vanligt plockar vi ut godbitarna, precis som vid trettonhelgen. Vill vi fira de tre vise männen så får vi se till att gå i tretton dagar då. Såg inte så många vandra runt på bygden faktiskt. Men jag såg många på systemetbolaget och i godishyllan för att köpa firarprylar.

Vill vi nu fira den kommande fettisdagen så får ni stå ut med en väldigt lång fasta. Det är inte riktigt vad folk är beredda på. Följande text är hämtad från hogtider.worldpress.com
Fettisdagen är den sista dagen i fastlagen – den period om tre dagar som ligger precis före den kristna påskfastan. Fettisdagen är alltså den sista dagen att fira rejält innan man påbörjar den FYRTIO DAGAR långa fastan innan påskhelgen.
Varsågod – sätt du i dig denna skapelse om du sen avser 40 dagars fasta på det! Om du gör det för firandet då alltså.

Ovanpå dettta så börjar de sälja detta skräp redan efter jul! Långt innan denna fettisdag! Därför skriver jag detta idag. Ert beslut, ät vad ni vill men don´t do the crime if you can´t do the time!

Vi snackar ca 400 extra kcal här. För mig, ca 45 minuters löpning (ja, jag springer långsamt)
Ställ dig fråga är det värt det? 15 sekunder tar det att ta ett medvetet beslut. Gör inget av bara slumpen. Tänk efter, du kommer mycket längre då.

Det är så det ser ut hos många idag. Frestelser överallt. Vi plockar ut godbitarna, läs kcal, men bryr oss kanske inte så mycket om bakgrunden. Alltså varför det firas.
Varför inte fira varje muskels dag tänker jag? Börja med benens muskler, benens dag. Ni får en anatomikurs på köpet. Varför inte fira denna vackra skapelse, kroppen, hedra den med vad den vill ha. Om ni på sjunde dagen sen inför en vilodag – ja, då har vi ett koncept!

Jag vet att alla inte tänker som jag (och Carolin) Men vi tvingar er heller inte att läsa detta. Än mindre att göra något som ni absolut inte vill. Jag vill bara att ni ska tänka efter, ta ett bra beslut som tar er dit du vill…

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som varken tänker fasta i fyrtio dagar eller sätta i mig den skiten!

Kommentarsfunktionen är avstängd.