Inspirations och träningsresa 24-27/8 eller 7-10/9 2017

12 mil norr om Milano, vid foten av berget Monterosa finner du den vackra byn Alagna. I denna underbar natur och med fantastisk mat tänkte vi nu arrangera 2017 års inspirations och träningsresa! Vårt mål är att du ska åka härifrån full av inspiration, ökad rörlighet och med så mycket kunskap att du lättare kan leva ett hälsosamt liv!

resabild1

Vi kommer att bo på hotel monterosa i den fantastiska byn alagna. programmet kommer ungefär att se ut så här:

Dag 1.

Ankomst till Hotel Monterosa, en kortare vandring för att sträcka på benen. Vi avslutar dagen med en härlig middag på hotellet samt en vinprovning av traktens fantastiskaviner.

Dag 2.

Vi startar dagen med ett härligt yogapass för att sen äta frukost och lyssna på en föreläsning om kost/hälsa/mentalträning. Sen drar vi iväg på en heldagsvandring med guide och tar en fräsch lunch längst vägen. Vi avslutar dagen med en god Italiensk middag på hotellet.

Dag 3.

Vi startar nästa dag med ett härligt yogapass, frukost och en föreläsning om kost/hälsa/mentalträning. Efter detta sätter vi oss på Mountainbikes och tar oss till raftingstället. Intar en stärkande lunch där för att sen fara ner längst floden i gummibåt! Ridning finns som ett alternativ. Kvällen avslutas med ytterligare en härlig middag på hotellet.

Dag 4.

Vi avslutar resan med ett avstressande yogapass och en god frukost innan vi startar vår färd hemmåt.

I priset ca 560 euro, boende del i dubbelrum, halvpension, transfer från flygplatsen och alla aktiviteter. (enkelrum ca 620 euro) Flyg + luncher tillkommer. Transfern som ingår i priset är från Milano Malpenca flygplats. Vi åker härifrån i grupp. Vid val av annat flyg (vi rekomenderar vilket) tillkommer en transferkostnad.
resabild3

Boka nu!!

Skicka ett mail till mig (info@lisakapteinkvist.se) för att boka er plats, först till kvarn!

Avbokning

Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan ankomst debiteras 10% av resans pris. Avbokning 30-15 dagar innan ankomst debiteras med 20% av resan. Vid avbokning senare än 15 dagar innan ankomst debiteras förskottet i sin helhet. Den del av förskottet som inte debiteras återbetalas.

överföring görs till:

Pink Group Srl, Piazza degli Alberghi 12 13021 Alagna Valsesia
IBAN IT61 X060 9044 7900 0005 5935 026 Banken heter, Biverbanca som har BIC CRBIIT2B

Hoppas verkligen vi ses!

Kommentarsfunktionen är avstängd.