Hur lätt tappar vi fokus?

Var på väg till ett träningspass. Stötte på någon. Någon som tog bort mitt fokus. Någon som förstörde lite av min dag och jag lät det hända. Jävla skit…

Vad är det som gör att vi ibland låter skit ta oss? Vi kan tappa fokus och förlora en hel dag, ibland längre.

Jag tror jag vet. Vi låter det komma nära. Detta kan vi träna bort eller i alla fall bli mycket bättre på! Det hänger nämligen på dig. Hur gärna du än vill kan du inte förändra någon annan än dig själv.

Det som hände i detta fall var att någon hade en väldigt, väldigt dålig ursäkt att inte göra de övningar som jag lagt ner rätt mycket möda för att få ihop. Det handlade då mycket om skador mm. Den dåliga ursäkten var att programmet tog för lång tid. Vi talar här om ca 1,5-2min längre tid…

Jag tog åt mig, blev irriterad men vems är problemet här? Efter ett utvecklingssamtal med mig själv blev det solklart! Inte var det mitt i alla fall. Vill man inte lägga den tiden för att få ett resultat så får man nog rannsaka vad man ber mig om. Att jag sen tar åt mig är kass. Jag borde veta bättre.

Men denna dagen var sån. Hade mycket i mitt huvud, förnekade att jag borde städat upp mentalt och sen fick jag en hel dag förstörd. Lika gott åt mig får jag nog säga.

Men nu vet jag att många har det så här jämt. Stackare!!

Men kom igen! Ni kan göra något åt det! Om någon behandlar dig illa så hänger det oftast inte på dig. Det är den där någon som äger problemet. Den där någon måste fixa själv. Din uppgift blir att inte ta åt dig. Låt inte skiten ta dig!!

Hur enkelt som helst eller hur? Nej, jag vet. Det är skitsvårt men så lätt ger vi väl inte upp eller hur?
Kan jag träna på det så kan du! Bestäm dig!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, lite bättre än häromdagen men mycket sämre än om ett par dagar

Kommentarsfunktionen är avstängd.